Forum | Prikbord | Info | Links
 
VVV - FC Groningen, 11 maart 2000, Totodivisie (1-0)
Eigenlijk wel een belangrijke wedstrijd, want na het verlies tegen ADO Den Haag, is het gat met de koploper al vijf punten. De wedstrijd moet dus eigenlijk wel gewonnen worden, om de achterstand niet al te groot te laten worden. Helaas...

Een blik op stadion 'De Koel'. Het stadion ligt als het ware in een dalletje, en op de hellingen zijn de tribunes gebouwd.

Nogmaals een blik op stadion 'De Koel'.

Dit is dus de ingang van het uitvak van 'De Koel'. Nadat je je eerst door een nauw hek hebt gewurmd en je uitgebreid gefouilleerd bent, moet je uitkijken dat hier niet op de bek gaat want het is een behoorlijk beroerde trap.

Op weg naar waarschijnlijk het breedste uitvak van Nederland. De hele zijde achter het doel is namelijk het uitvak. Nadeel hiervan is, dat iedereen een beetje verspreid staat.

Een uur voor de wedstrijd is er nog een oefenpotje bezig op het veld, en staan Jan van Dijk, Hans Schrijver en Joop Gall nog wat met elkaar te babbelen. Ook Jan Mennega (die altijd van die briljante wedstrijdverslagen schrijft in het NvhN) staat om onduidelijke redenen bij dit groepje.

terug Verslag: Harris en Claus


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl