Forum | Prikbord | Info | Links
 
ADO Den Haag - FC Groningen, 6 maart 2000, Totodivisie (2-1)
Het kaartje van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Groningen, die op 6 maart 2000 werd gespeeld. Dit keer zijn er toch wel een man of 75 mee, dit in tegenstelling tot de 15 van vorig jaar. In elk geval zo'n 60 meer dan de vorige keer dus. De buurt van het stadion is volledig afgegrendeld, maar bij onze binnenkomst vliegen er toch nog een paar stenen het stadion binnen, die vervolgens weer net zo hard terug vliegen natuurlijk.

Een blik vanaf het uitvak op het veld. Helaas een beetje een donkere foto, maar op Midden-Noord zit het weer aardig vol. Erg leuk is het gezang van de Hagenezen. 15 minuten voor het eind wordt er opeens '10, 9, 8, 7, 6, 5, vieâh, 3, 2, 1...Haags Kwâhtieâhtje' gezongen. Een paar minuten later, als bekend is gemaakt dat de Haagse aanhang moet blijvâh zittâh, totdat de FC Groningen-supporters weg zijn, klinkt het: 'Kankâh Bestuâh, Kankâh Bestuâh'.

Fotootje in de bus op de terugreis. Wiekens kijkt es om richting de camera. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar misschien heeft ie het over de wedstrijd, of over de film?

Nogmaals een fotootje van Wiekens, die hier iets lijkt te schreeuwen ofzo. Jammer dat er niet meer foto's gelukt zijn, Clausje.

Er zijn dus meer foto's van deze wedstrijd gemaakt, maar dat rolletje hebben ze bij het Kruidvat weggemaakt. Het is nu al zo lang geleden, dat die foto's niet meer terug gaan komen. Een stel prutsers dus daar bij het Kruidvat.

terug Foto's: © Claus


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl