Forum | Prikbord | Info | Links
 
Excelsior - FC Groningen, 13 juni 1999, Nacompetitie (2-2)
Dit is inmiddels al weer de vierde wedstrijd in de nacompetitie. De vorige 3 wedstrijden had FC Groningen allemaal gewonnen. De FC Groningen-supporters zijn niet welkom en er rijdt dus ook geen bus, maar op eigen vervoer kun je ook bij een stadion komen. Zo denken ook vele andere FC Groningen-supporters, en uiteindelijk staan er toch zo'n 100 supporters om FC Groningen naar de winst te schreeuwen.

Een half uur voor de wedstrijd. Op de voorgrond is Darwinkel bezig met de warming-up. Woudestein is toch eigenlijk een sfeerloos stadion, zoals ook wel uit de foto blijkt. Maar goed, we komen ook niet voor het stadion.

Excelsior kwam voor rust op 2-0, maar na rust werd het toch nog gelijk dankzij twee doelpunten van Harris Huizingh. Jammer natuurlijk dat er niet gewonnen wordt, maar niks aan de hand. FC Groningen blijft gewoon eerste in de poule.

Na de wedstrijd bedanken de spelers van FC Groningen de meegereisde aanhang voor hun steun. Er is nog steeds alle kans om te promoveren, en iedereen is blij dat FC Groningen in elk geval niet verloren heeft.

De uitgang van het uitvak. Pas na 20 minuten na afloop van de wedstrijd mogen we het stadion verlaten. Dat is wel balen. Er is behoorlijk wat politie op de been omdat er gevreesd werd voor rellen, maar na de wedstrijd blijft het vrij rustig. En dus gaan we snel weer terug naar Groningen.

terug Verslag: Harris


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl