Forum | Prikbord | Info | Links
 
Feyenoord - FC Groningen, 27 januari 2008, Eredivisie (1-1)
Zo'n 350 supporters reizen vandaag mee naar De Kuip. FC Groningen is de eerste helft sterker dan Feyenoord en komt na een half uur spelen verdiend op voorsprong. Net voor rust kopt Fledderus echter in eigen doel en helpt zo de thuisploeg in het zadel. In het eerste half uur van de tweede helft ontkomt FC Groningen aan een achterstand, maar in het laatste kwartier kan het duel alle kanten op en krijgt Stefan Nijland een aantal opgelegde mogelijkheden, maar het blijft 1-1.

Met de bus naar Rotterdam. Er kan vandaag ook opgestapt worden bij Strand Horst.

De twee bussen van de Junior Club staan klaar voor de hoofdingang.

De rest van de supporters moet naar binnen bij Ingang 1.

Via de omloop bereiken we Ingang 3.

Daar staan vandaag de bussen klaar.

Bij Strand Horst wordt even gepauzeerd en worden de laatste supporters opgepikt.

Tegen 13.45 uur zijn we in Rotterdam gearriveerd. In de verte zien we De Kuip al.

We zijn aangekomen bij De Kuip.

Lichtmast.

Op naar het uitvak.

Grote drukte voor de ingang.

Knolsmeris.

We zijn binnen. Beide ploegen zijn al begonnen met de warming-up.

Ook Erik Nevland is van de partij. Wel heeft hij zijn aanvoerders-band ingeleverd, omdat hij teleurgesteld is dat zijn transfer naar Fulham is afgeketst.

De technische staf van FC Groningen.

Sankoh, Stenman, Hiariej en Kruiswijk.

Berg, Lovre en Nevland.

De vlaggen hangen.

Er zijn vandaag zo'n 350 supporters mee.

Er zijn vandaag zo'n 350 supporters mee.

FC Groningen rondt de warming-up af.

De spelers bedanken de supporters voor hun komst.

De mascottes.

Trommel.

De klep gaat open...

Daar komen de spelers het veld op.

Daar komen de spelers het veld op.

De spelers begroeten het publiek.

Handjes schudden.

Lucius en Lindgren tossen.

Huddelen.

FC Groningen trapt af.

De wedstrijd is begonnen.

Corner voor Feyenoord.

Corner voor FC Groningen.

Vrije trap voor FC Groningen.

Even later opent Marcus Berg de score.

0-1.

Vrije trap voor Feyenoord.

Een ongelukkig moment van Mark-Jan Fledderus zorgt net voor rust voor de gelijkmaker.

1-1.

Meteen daarna is het ook rust.

Snacken.

Feyenoord trapt af voor de tweede helft.

Feyenoord domineert het eerste half uur.

Lovre raakt geblesseerd.

Maar even later kan hij verder.

Nijland komt er in voor Nevland en hij zal in de slotfase een aantal grote kansen krijgen.

Drie minuten blessuretijd.

Lovre moet per brancard van het veld.

De wedstrijd zit er op.

Het blijft 1-1.

De spelers bedanken de supporters.

De spelers bedanken de supporters.

Wij moeten zoals gebruikelijk weer wachten totdat we naar buiten mogen.

Na zo'n 20 minuten kunnen we richting de bussen.

Op naar Groningen maar weer.

Zie onderstaande website(s) voor een fotoverslag van 'de andere kant':

Ego2.nl::Feyenoord Foto Fansite

FR-Fotopage

terug Foto's: Harris


Reacties:
#1 Mooi resultaat van Groningen. Minder blij ben ik met 020. Nu willen ze Lindgren. Ongelooflijk. Schijnt dat Groningen bezig is met Janssen van Vitesse, een Braziliaan en misschien ook Holla. Hoop dat we deze keer niet de tol gaan betalen voor ons succes. 13 April wordt de dag!
Lucky13 | 27-01-2008, 22:50:35
#2 wederom een goed verslag Harris op naar de volgende wedstrijd thuis tegen Roda Jc

tot dan Farmers
Farmer16 | 27-01-2008, 22:54:00
#3 Mooi verslag weer! Top!
Jammer van MJ, ik baalde wel, al was t een mooi doelpunt... :s
Zo goed was hij de vorige wedstrijd... ik blijf hem steunen wat hij ook doet!!

Ajaks kan niet zonder onze FC, t is toch ongelooflijk... ik hoop dat Lindgren blijft en dat hij niet terug gaat, ze hebben hem toen ook zomaar weg gedaan dus wat zal er veranderd zijn? Ja Lindgren is beter geworden, maar Ajaks blijft Ajaks hebben ze je niet meer nodig dan kan je zo weer weg!
FC Groningen jullie zijn top!

Groet'n Floor
Floortjuh | 27-01-2008, 23:03:06
#4 Vanmiddag zat ik in een Feyenoordvak (OO) met een groep die verder bestond uit een medeGroninger en drie Feyenoorders, alwaar het gelukkig toegestaan was te juichen voor de 0-1. Verder ook geen problemen gehad dat ik mijn groene FC-sjaal droeg in en om het stadion: zo kan 't gelukkig ook nog in 2007! Op communicatief gebied kan er blijkbaar nog het 1 en ander worden verbeterd, anders waren we met 0-1 gaan rusten. Wederom dien ik Jol een pluim uit te delen, hij "las" de wedstrijd goed en heeft geen (overbodige) kaarten uitgedeeld, die de "nieuwe garde" wel zou hebben getoond. Jammer dat de neuzen weer een graai hebben gedaan uit "ons" spelersmateriaal; het zal nu toch wel eens gedaan zijn?!? Dat Nevland de aanvoerdersband heeft ingeleverd, doet mij het ergste vrezen... De trommel was overbodig: het uitvak was goed te horen door het getrommel op de glazen wanden! ;-) I'm proud to be a farmer!
Lelystad | 27-01-2008, 23:50:13
#5 top verslag harris
jammer dat we lindgren kwijt zijn
die 020 gasten zijn gewoon jaloers op onze club
ebo | 28-01-2008, 00:13:13
#6 Mooi verslag. Vorig jaar met de winterstop gebeurde er helemaal niks bij de FC. Nu is het 1 grote poppenkast met spelers.
chucky | 28-01-2008, 01:00:21
#7 Mooi verslag Harris. Jammer dat dit verdienstelijke gelijkspel overschaduwd wordt door het vertrek van één van onze beste spelers naar, alweer, Ajax. Werkelijk misselijk wordt je van het transferbeleid van die gasten uit 020. Wij worden gewoon gebruikt om hun wanbeleid op te vangen.
Vak_M | 28-01-2008, 01:24:39
#8 Mooi verslagje weer!! Wat een spannende wedstrijd , was er niet bij maar volgende het via de radio... Dat is ook een sensatie opzich! Wat een kansen voor nijland , die hadden er gewoon in gemoeten! mr goed... Ben al blij met het gelijkspel!!
Lindgren ook al naar Ajakkes!!! =( Wat een oneerlijke bedoeling allemaal.. Nijland zei toen tijdens het "probleem Silva" er gaat niemand weg en daar blijven we bij... Moet je nu zien!! Al 2 spelers weg en nu zal Nevland ook wel zn zin krijgen!
Al blijf ik respect houden voor lindgren , het blijft een topspeler en hij was geweldig voor FC Groningen... Hem gun ik nog een mooi afscheid , die andere 2 dwazen echt niet meer!!!
Hoorde silva dan gister ook zeggen na de wedstrijd van ajax.. Ik houd van Groningen en wil ook iedereen bedanken in groningen.. Als hij echt van groningen hield ,gedroeg hij zich niet zo achterbaks en bleef die spelen!
Op naar zondag , voor de volgende 3 punten...
r_b | 28-01-2008, 08:47:13
#9 Goe werk weer Harris! Weer geweldig werk van de ploeg en terecht een resultaat mee terug naar huis genomen. Alhoewel ik me kan voorstellen dat bij de meegereisde fans de teleurstelling door het missen van de kansen door Nijland toch wel overheerst. Voor tv was de beleving in elk geval dat we ook hadden kunnen verliezen als Guzman scherper was geweest en dat 1-1 gewoon een strak resulaat is. Nu thuis winnen van het zwalkende Roda en dan hebben we uit een lastig rijtje (Twente, NEC, Feyenoord en Roda) toch mooi 7 punten gehaald. Topper waardig zeg ik!

Door gelimiteerde transfersom was Lindgren niet tegen te houden door de FC. Dit kon wel eens een dure tranfer worden voor ons. Lindgren was wel heel erg belangrijk hoor voor de FC. Schijthomo's uit 020. Theo Janssen lijkt me een goede vervanger...
Jeepster | 28-01-2008, 09:15:34
#10 13 April D-DAY Groningen 1 tege Groningen 2 zoals Nijland het betitelde indd Jeepster Rasmus was indd ook niet te houden dats is nou het nadeel van een gelimiteerde transfersom in het contract hebben en daar hebben de joodjes weer es dankbaar gebruik van gemaakt

Lindgren heeft indd tot de allerlaatste minuut gestreden voor onze FC toch is het jammer dat hij uiteindelijk naar die galbakken daar in amsterdam gaat maar goed verder was het gisteren een aardige pot met kansen over en weer we hadden eigenlijk de volle buit moeten hebben maar goed volgdende week moeten we erweer staan tegen RODA
DenDenFCG | 28-01-2008, 09:43:59
#11 Heb de hele wedstrijd gevolgd op TV en 1-1 lijkt me een terechte uitslag. Ik kan er mee leven. FC Groningen heeft goed gespeeld (zeker de eerste helft). Er had meer in gezeten, maar voor hetzelfde geld hadden we ook kunnen verliezen.
Dit topverslag van Harris en het aardige resultaat in de Kuip wordt overschaduwd door weer een vertrek van een speler. En opnieuw naar Ajakkes. Wordt schijtziek van die club, voor zover ik dat nog niet was. Lindgren was simpelweg niet te houden door de clausule in zijn contract. Daar kan ook Nijland niets aan doen FCGBedum. Ben benieuwd wanneer die stinkjoden Hiariej en Cahais gaan kopen. FC Groningen wordt (of is) de Aldi van Ajakkes aan het worden en dat kan niet. Koop je concurrenten leeg en je wordt vanzelf kampioen, inderdaad Bayern Munchen mentaliteit. Ben bang dat Nevland ook gauw weg is. Teken aan de wand is het dat hij zijn aanvoerdersband niet meer wilde dragen.
Toch gaan we vol vertrouwen op naar de volgende confrontatie met Roda JC.
COME ON GREEN WHITE ARMY!!!!!!!!
willem | 28-01-2008, 12:51:06
#12 Elke keer dat ik lees dat er weer een speler van onze FC weg gaat, voelt het als een klap in mijn gezicht. Ik maak me ook zorgen. In elke linie is er nu een aansprekende speler weggekaapt. Dat dat vaak door 020 gedaan wordt is extra zuur, helemaal omdat het lijkt dat spelers vaak naar die club willen vanwege het salaris en/of de naam. Want van een sportieve verbetering kan al lang niet meer gesproken worden. Nijland valt niets kwalijk te nemen, beter juist om je niet onderdanig op te stellen. Wat mij betreft schaffen ze de transferperiode in januari helemaal af.
Jabba | 29-01-2008, 08:58:17
#13 Nevland en Lindgren verdienen een mooi afscheid!!!!!!!!!!!!!!!
En nu de draad weer oppakken!
schuitema | 29-01-2008, 09:29:16
#14 Sportief gezien is dit een drama.
De 2 beste spelers vertrekken in een jaar dat je er geweldig voor staat. over die schijtbak van een silva heb ik het niet eens meer.
Maar wil geen verkeerd woord over Nijland horen.. Lindgren stonden we met de rug tegen de muur.. we hadden geen keus door die gelimiteerde transfersom.. en Nevland, hoe jammer ook ben ik stiekem blij. niet dat we hem kwijt zijn maar dat onze Erik een kans krijgt in het Premier Leaque.. en daar ben ik trots op. en als er iemand dit verdient is hij het. En laten we kijken wat voor spelers we nu nog in de selectie hebben.. dat is ook geen rommel.. durf nog steeds elke confrontatie aan. De spelers die over zijn zullen zondag laten zien wat ze kunnen !! 3 punten !! en dan massaal naar Arnhem om daar punten te halen.. en 13 april.. tjah...
PiPo_Vak_E | 29-01-2008, 10:59:03
#15 feyenoord uit was spannende pot, volgend jaar gan we gewoon weer heen!!!

Groet'n uut drenthe
Drenthie | 29-01-2008, 15:11:48
#16 Aanvulling op Lelystad zegt: 27 januari 2008, 23:50:13: jammer dat die toetsen zo dicht bij elkaar zitten: vanzelfsprekend bedoelde ik: 2008! ;-) Jammer dat spelbepalende spelers "onze" club menen te moeten verlaten. De reactie hierop van Ron Jans op de publieke zenders vond ik geweldig! Naar ik hoop, zal het lukken om vóór vrijdag (een) speler(s) van het schaduwteam van onze scouts aan te trekken: we blijven de trots van het noorden (en verre omstreken)!
Lelystad | 29-01-2008, 23:53:34
#17 Het is altijd gezellig met jullie.
Mooi verslag van jullie reis naar de voetbalhoofdstad van Nederland ,kijk ok effe op www.fr12.nl voor de foto`s van onze kant.

gr [fr12]JOHN
FR12 | 01-02-2008, 20:53:00
#18 http://youtube.com/watch?v=XSKMTfiBfJI

nieuw fc groningen liedje! allemaal ff kijken zodat we hem snel in de euroborg kunnen gaan zingen
sven | 02-02-2008, 20:37:48


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl