Forum | Prikbord | Info | Links
 
FC Groningen - NAC Breda, 7 november 2006, KNVB-beker (1-3)
In de derde ronde van de KNVB-beker staat een thuiswedstrijd tegen NAC Breda op het programma. FC Groningen speelt een prima eerste helft met af en toe zeer goed voetbal, maar kan niet voorkomen dat de Bredanaars twee keer scoren. Namens de Groningers weet Levchenko de bal vanaf 11 meter in het doel te rammen. In de tweede helft wordt een snelle counter van Leonardo de thuisploeg fataal. Daarna probeert FC Groningen het nog wel, maar de overtuiging ontbreekt.

Wederom een avondwedstrijd in de Euroborg.

De laatste losse kaarten worden bij het stadion verkocht.

Daar is de bus van NAC Breda.

Trainer Ernie Brandts.

De spelers met voorop Penders.

Oude bekende Sander van Gessel.

Leonardo.

'Peter uit Emmer Compas is fan van Bas'.

De wedstrijd van vandaag wordt live uitgezonden op Talpa.

Hij is erg lang bezig met het klooien aan z'n doelcamera, maar besluit hem uiteindelijk toch maar niet te gebruiken.

De voorbeschouwing van Ron Jans. Wederom loopt het geluid niet synchroon met het beeld.

De bal ligt in het net en dat kan maar één ding betekenen.

Bas Roorda en Brian van Loo zijn begonnen met hun warming-up.

Er reizen zo'n 50 supporters mee uit Breda.

Zwaaivlaggen op de Noordcurve.

De warming-up van beide ploegen.

Vlaggen van Dizkartes.

'IJzer Boeren'.

'Green and White the Northern Pride'.

Drukte bij Ingang 3.

Ook deze doeken hangen er weer eens.

De spelers van FC Groningen ronden hun warming-up af.

De spelers begroeten het publiek.

Tifo op de lange zijde.

Goran Lovre staat in de basis.

Daar komen de spelers het veld op.

De spelers begroeten het publiek.

Schudden.

Tossen.

Huddelen.

Aftrappen.

FC Groningen zet de gasten meteen onder druk.

Corner van Cornelisse.

Wederom een corner.

Toch weet NAC Breda als eerste te scoren.

0-1.

Protesten bij NAC Breda.

Want FC Groningen krijgt een penalty.

Levchenko schiet feilloos raak.

1-1.

Reden voor knalvuurwerk op Noord.

Lovre raakt geblesseerd en dus komt er een brancard op het veld.

Net voor rust zeilt een vrije trap van Zonneveld dwars door de muur en dus leiden de Bredanaars wederom.

Opstootje.

In de rust geen penalties, maar gelukkig wel het Oud-Hollands wormsteken.

In de tweede helft gaat FC Groningen op zoek naar de gelijkmaker.

Maar uit een snelle counter weet Leonardo te scoren.

Daarna probeert FC Groningen het nog wel, maar de overtuiging ontbreekt.

De wedstrijd zit er op. FC Groningen verliest weer eens een thuiswedstrijd.

Teleurstelling bij de spelers.

Antoine van der Linden.

De spelers bedanken het publiek.

De cornervlaggen worden weer opgeborgen.

Trainer Ernie Brandts is blij.

Trainer Ron Jans baalt.

Het is na afloop rustig in het Supportershome.

terug Verslag: Harris


Reacties:
#1 wat een waardeloos team van NAC, 1e helft helemaal niks laten zien en toch 2x scoren. AFBRAAK voetbal met Sander voorop in de strijd. Zondag nieuwe kansen!
sodem | 08-11-2006, 09:25:18
#2 Ik vond de beste man van het veld met kop en schouders lovre!! had na de 1-3 het idee dat de FC het wel best vond en de krachten spaarde voor zondag.. en NAC, tja zonder leonardo is dat team rijp voor degradatie voetbal, en aangezien hij niet altijd zin heeft om te voetbalen.. maar toch gefeliciteerd daar in breda ( winnen zij ook eens iets! )
erik | 08-11-2006, 09:31:42
#3 Goede eerste helft.
2e helft was slap, en ja dan krijg je dit
Reinier | 08-11-2006, 10:35:49
#4 Inderdaad speelde Lovre zijn beste wedstrijd tot nu toe. We hadden gelijk aan het begin van de wedstrijd moeten scoren. Positief is dat Suarez steeds beter begint te draaien, maar grote vraag blijft: Hoe lang houdt Sankoh zijn basisplaats? Hij is geen schim meer van de Sankoh van vorig seizoen!
mas208 | 08-11-2006, 11:00:05
#5 Het is beter in de bekercompetitie te verliezen dan in de reguliere competitie.
prpi | 08-11-2006, 11:09:29
#6 Dan maar volop voor de competitie gaan, minder wedstrijden te spelen minder blessures hopelijk.
chimauio | 08-11-2006, 11:14:24
#7 maar nog altijd ongeslagen in de euroborg (nah ja competitie dan)jammer dat groningen het nooit echt ver schopt met beker voetbal. ik had er goeie hoop in dat we dit jaar gingen stunten in de beker, maar ja weer niet. op naar zondag op naar het arke stadion.
drentfcg | 08-11-2006, 11:18:40
#8 Jammer mensen 1-3, maar fc was veel beter, NAC was niks!.3 kansen 3 doelpunten tja??.FC kan zich nu mooi richten op de competitie!.
chucky | 08-11-2006, 11:21:43
#9 echt waareloos!, als ze hadden gevochten en het werd 1-3 oke, maar toonden veel te weinig lef. sankoh moest Leonardo gewoon een keer tegen zn enkels trappen, dan maar rood maar ze lieten hem gewon lopen. de scheid was ook erg kut vandaag en we hadden het geluk ook niet, de bal kwam net steeds niet perfect aan bij die hakjes van suarez
z-horn | 08-11-2006, 11:37:06
#10 Eerste helft was goed, maar dan sta je dus wel met 1-2 achter...
En die derde goal leek mij een fout van Roorda (kwam veel te laat uit de goal). Sankoh en Kruiswijk lieten zich voor het eerst dit seizoen in de Euroborg in de luren leggen. Leonardo is een vervelend mannetje, maar wel een goede spits. Na de 1-3 was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Jammer, maar helaas.. Zondag wordt het moeilijk in Enschede. Hopelijk kan Groningen stiekem een puntje (of meer?) meenemen.
COME ON FC!!!
willem | 08-11-2006, 11:41:17
#11 Complimenten voor lovre hij was goed bezig ondanks hij wel wat minder werd naar zijn blessure maar dat zal wel een reden hebben, sankoh was af en toe weer goed aan het kloten en veels te arrogant met de bal. zondag 3 punten
Mie | 08-11-2006, 12:53:14
#12 jammer,lovre was inderdaad goed!!!
fan | 08-11-2006, 14:31:57
#13 DRAMA TEAM DAT NAC, volgende week 3 punten in enschede en we praten nergens meer over ! come on fc boeren zijn de baas in enschede
RitselaaR | 08-11-2006, 14:43:48
#14 In de eerste helft had het allang 3-0 moeten staan maarja als je de kansen niet afmaakt in de eerste helft, verlies je in de tweede de wedstrijd. Zondag naar tukkerland en gaten slaan met de rest!! 3 punten worden dus voor ons!!!!
Z-Sider | 08-11-2006, 15:14:51
#15 Zo goed als het zaterdag was, zo waardeloos ging het gisteren. Het leek aan het einde van de wedstrijd wel of we gewonnen hadden, zo enthausiast waren ze daar achter het doel. Ik heb dan toch een heel andere wedstrijd gezien. Zondag dan maar weer die Tukkers overbluffen, zoals NAC bij de FC deed.
Rene | 08-11-2006, 18:03:11
#16 onze FC was veel beter als nac geen leonardo had hadden wij nu gewonnen gelukkig is het maar voor de beker
mitchellfcg | 08-11-2006, 18:50:52
#17 wat een slechte 2e helft en vooral de verdediging van de fc mag zich achter de oren krabben!!!!! Nog ff wat: logisch dat er bij een bekerwedstrijd andere mense komen als bij competitie pot maar het volk wat er nooit is daar in vak E en wel zonodig de boel moet verzieken heb k helemaal niets mee!!! Vuurwerk in vorm van bengaals vuur s leuk maar dit geknal levert alleen ma boetes op voor de club en wij vaste trouwe supporters moete volgende week weer langer wachten voor de ingang ivm verscherpte controle!!! En dan ook nog ruzie zoeken met eigen fc supporters.... K heb geen goed woord voor die lui over!!!
bobby | 08-11-2006, 19:06:16
#18 NAC had het geluk dat hun keeper in zeer goede vorm verkeerde. Zo keept hij dit jaar niet weer.
weedrie | 08-11-2006, 20:00:02
#19 Hey, goed verslag. Jammer van het verlies, maar in de competitie zijn we nog steeds ongeslagen. Die groep die vuurwerk gooide is inderdaad gewoon superstom beziggeweest. Dit kost de FC inderdaad alleen maar geld. De mazzel wil dat wij een aantal goede camera's hebben en veldbeveiliging. Deze dingen samen zorgen ervoor dat die groep van het vuurwerk gepakt wordt. En degene(n) die het gegooid hebben komen er niet meer in, stadionverbod...
Kreeg trouwens van de jongens van de Z-side vak D te horen dat de GF niet meezingt met hun, als zij zingen. Vaak begint GF dan ineens een ander lied erdoorheen te zingen. De jongens beweren dat zij wel meezingen met liederen die de GF inzet. Ik sta altijd achter de vakken en het klopt wel wat gezegd wordt. Is het niet mooier om er een geheel van te maken? Als de ene club wat inzet om het dan helemaal over te nemen? Dat brengt veel meer geluid en sfeer...alleen maar goed, toch? Ik zeg hier ook bij dat het af en toe wel goed gaat, dan komt er ineens een golf van geluid binnen een paar seconden op gang...en doen ze aan de overkant zelfs mee...
Ik zie jullie pas weer tegen WillemII, dus tot ziens en succes in tukkerland voor wie daar heen gaat...

Knuffels en kussies,
RennieService E
RennieServiceE | 08-11-2006, 20:13:28
#20 Zonde... jammer jammer maar helaas. als kansen niet afgemaakt worden zit het er gewoon niet in. Suaréz begint mooier spel te vertonen, en Lovre, machtig! Groningen heeft in de eerste helft ontzettend veel kansen gehad, NAC daarentegen heel weinig, 2, waaruit 2 goals. ik zou zeggen, mensen, come on, zondag gaan we er tegen aan tegen Twente!! Voor wie mee gaat, tot zondag. Voor de rest: tot in de groene hel.
Vak-C | 08-11-2006, 21:23:01
#21 groningen speelde goed 1e helft . lovre had gewoon 2 keer moeten scoren . 2e helft was niks.

En idd het was een paar keer het geval dat er liederen door elkaar werden gezongen. Maar dat kwam omdat men bijna tegelijk begon . Maar sfeer is altijd geweldig ! HOUDEN ZO !!

tot zondag
Vak-D-Pekel | 09-11-2006, 02:09:32
#22 jammer van het verlies van onze FC maar ik heb wel genoten van het voetbal heerlijk zoals groningen van start ging direct de aanval opzoeken helaas werd het niet beloond.

greets the fly
tot in de groene hel
the_fly | 09-11-2006, 08:06:17
#23 Mooi dat bij de FC op het middenveld veel goede spelers staan, zowel in het veld als op de bank ( lindgren topper, levsjenko rots in de branding en penalty zeker, v/d laak nu gebleseerd maar een harde werker, fledderus ook gebleseerd, maar krijgt kansen genoeg om te scooren, cornelissen komt veel dreiging van uit, lovre staat nu op en pakt zijn kans, seedorf is beetje wisselvallig heeft ons wel 3 punten bezorgt bij sparta) maar in de verdediging is het beetje matig.. sankoh te wisselvallig, soms briljant, en soms waardeloos.. kruiswijk staat over het algemeen goed.. silva komt weer vaak mee op, en komt op zijn oude sterke nivo.. v/d linde kan veel vaker de hoeken in duiken en aktie, s aan gaan maar floren staat ook dicht bij een basis plaats.. misschien in de winterstop 1 sterke verdediger er bij? sjevdik nog niet veel van gezien, en kunnen zien.. mooi dat er naast de 11 op het veld ook genoeg kwaliteit op de bank zit!! come on FC!!
erik | 09-11-2006, 10:22:41
#24 issue: stoppen met het gooien van vuurwerk!! Anders hebben we binnen korte tijd ook (net als Feyenoord destijds) lelijke hoge irritante netten achter het doel!!
Verziek het uitzicht voor ander dan ook niet en het komt de imago van de club niet ten goede.
vakMM | 09-11-2006, 17:19:21


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl