Forum | Prikbord | Info | Links
 
FC Groningen - BV Veendam, 13 augustus 2002, Amstel Cup (1-1)
In een zeer slechte wedstrijd hadden de spelers van FC Groningen collectief een kutinstelling. Het mag dan maar een poulewedstrijd zijn in de Amstel Cup, maar van duurbetaalde profs zou je toch wel iets meer professionaliteit mogen verwachten. De heren vonden de wedstrijd blijkbaar te min om zich echt in te spannen en lieten daarmee de (betalende) supporters behoorlijk in de steek.

De warming-up van FC Groningen.

Ook BV Veendam is aan het warmdraaien.

De warming-up.

De spelers komen het veld op. Achteraf hadden de spelers van FC Groningen net zo goed in de kleedkamer kunnen blijven en de wedstrijd per post af kunnen doen.

Een corner van BV Veendam. Beukenkamp schat de situatie volkomen verkeerd in, en BV Veendam komt op 0-1.

Tja, Hugo mag dus toch nog spelen van Dwight, helaas wel pas in de tweede helft. Veel te laat. Onbegrijpelijk dat je je beste (aanvallende) speler steeds op de bank laat beginnen. Zeker in een lulwedstrijd om de Amstel Cup.

Na 19 minuten in de tweede helft is het weer gelijk, hoe is het mogelijk? Overigens een geweldig doelpunt van Ikedia, die in elk geval nog wel probeerde om professioneel te voetballen.

Nou, de wedstrijd zit er op. Gelukkig maar, want enkele spelers snakten behoorlijk naar de kleedkamer.

Trainer Jan Korte van BV Veendam laat zijn licht schijnen over de wedstrijd. BV Veendam heeft geheel terecht (minstens) een punt gehaald in het Oosterpark en zo is het gewoon.

Dwight vervalt weer in allerlei speltechnisch gebrabbel, terwijl de mentaliteit van de meeste spelers in deze wedstrijd gewoon niet deugt. Dwight: geef die verwende gasten gewoon eens een enorme schop onder hun reet!

terug Verslag: Harris


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl