Forum | Prikbord | Info | Links
 
PSV - FC Groningen, 22 december 2001, KPN Eredivisie (8-0)
Ongeveer 150 supporters reizen in 3 bussen mee naar Eindhoven. FC Groningen speelt volgens de Eindhovenaren met Peter Drent in de spits, maar dat mag helaas niet baten. FC Groningen verdient kansloos, mede door een slappe instelling. BLOED, ZWEET en TRANEN, iedereen onderuit schoppen die je in de weg loopt en tot het gaatje gaan, dat willen we graag zien! Dat je verliest in Eindhoven is normaal gesproken geen schande, maar op deze manier wel.

Net na de supporterstunnel, worden er snacks ingeslagen. Het is onbegrijpelijk waarom de VI de snacks in Eindhoven als 'goed' bestempelde, want bij deze tent zijn ze zeer ranzig en nauwelijks te vreten. Bij de hamburgers is in elk geval geen spetter vet komen kijken, deze komen rechtstreeks uit de magnetron. Gadverdamme! En voor 2 hamburgers en 1 cola betaal je hier 'slechts' 16,50 gulden (7,49 euro)

Snackoordeel: 2-

De vlaggen zijn inmiddels opgehangen.

De vlaggen zijn inmiddels opgehangen.

De hoofdtribune in de Philips-bioscoop is nog vrijwel leeg. Het is 20 minuten voor tijd, zoals op het grote beeldscherm te zien is.

Is dit soms de musical Pinokkio on Ice? Nee, de warming-up op een besneeuwd veld.

Net voor de wedstrijd wordt een enorm babyblauw PSV-shirt uitgerold over het publiek.

De spelers komen de sneeuwmat op.

Niet goed te zien, maar op het beeldscherm staat de ruststand: 5-0

Tijdens de grondige fouillering komen drie Fruitella's, een zakje muntdrop en een Mentos boven water. Schandalig!

Na afloop zijn sommige spelers (Matthijs, Hugo, Elshot en Van Gessel) meteen op weg naar de kleedkamer, dat getuigt ook wel van respect voor de meegereisde supporters. NOT. Bedankt jongens, voor jullie reizen wij ook meer dan 7 uur, fijn dat het gewaardeerd wordt.

Onder andere Allach en Robben met in hun kielzog Florén, Tuhuteru, Drent, en Darwinkel kunnen in elk geval nog wel het fatsoen opbrengen om de meegereisde supporters te bedanken, waarvoor dank.

terug Verslag: Harris


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl