Forum | Prikbord | Info | Links
 
Vitesse - FC Groningen, 17 oktober 2001, KPN Eredivisie (1-0)
Ruim 100 supporters reizen met FC Groningen mee naar Arnhem. Voor de tweede keer in vier dagen verliest FC Groningen een uitwedstrijd met het minimale verschil, en weer is het onnodig. FC Groningen is zeker niet de mindere van Vitesse, maar krijgt in de laatste minuut het deksel op de neus door een mazzelgoal van Mbamba.

De OHRA's zijn ook weer van de partij. Erg handig is dat men bij de snackkraam dus ook niet kan wisselen als je zo'n ding wilt (?) kopen. Maar als je dan eindelijk zo'n ding van 20 OHRA hebt, kun je daarvoor halen: een patat met (7 OHRA = fl. 3,50), een kleine cola (7 OHRA = fl. 3,50) en een nasi-bami-geval (6 OHRA = fl. 3,00)

Eerst maar eens een hapje eten op deze doordeweekse dag. "TANGO, quality snacks" staat er op het bord, waarmee maar weer eens bewezen is dat kwaliteit een subjectief begrip is. Vooral de nasischijf, die dus een bamischijf bleek te zijn of daarvoor door moest gaan, scoorde erg laag en was erg ranzig.

De Gelredome. Dit jaar is het dak zowaar open!

De vlaggen worden met tape aan het glas bevestigd. Ondanks de extreem grondige fouillering dus toch een rol tape mee naar binnen.

Een blik op het uitvak.

De spelers zijn klaar met hun warming-up en groeten de meegereisde aanhang.

De spelers komen het veld op.

Je zit al in een rolstoel en ook nog in het Gelredome. Dat is al best klote, maar dan komt er ook nog zo'n geelzwarte fuck-vogel (zie gele pijltje) langs die je over je bol gaat aaien. Dat durft ie wel tegen mensen die èn niet weg kunnen lopen èn hem niet een trap voor z'n bek kunnen geven.

Een blik op het uitvak.

Negentig minuten hoor je ze niet, maar als Vitesse een minuut voor tijd scoort, hebben ze allemaal de grootste bek, die kerel onder het gele pijltje voorop. Wat een held!

Nog meer helden.

Het houdt maar niet op, wat een helden hier in het Gelredome.

De knolsmeris was ook aanwezig.

terug Verslag: Harris


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl