Forum | Prikbord | Info | Links
 
RKC Waalwijk - FC Groningen, 3 december 2000, KPN Eredivisie (0-0)
Ongeveer 50 met de bus en een stuk of 60 supporters op eigen vervoer reizen mee om FC Groningen in Waalwijk aan het werk te zien. RKC is de hele wedstrijd een klein beetje beter doordat het soepel combineert, maar wordt niet echt gevaarlijk voor het doel van Beukenkamp. FC Groningen houdt goed stand en countert er op los. Dit resulteert in de laatste minuten nog in een aantal kansen, maar het gelijkspel is uiteindelijk wel een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

Een blik op het uitvak. Enkele vlaggen hangen inmiddels al.

Het stadion van RKC Waalwijk. Omdat de zon precies tegenover ons staat zie je hier alleen de linkerkant van het stadion. En als je tegen de zon in fotografeert heb je binnen de kortste keren allerlei figuren op je dak, die in jouw totaal mislukte foto's hét bewijs van buitenaards leven zien.

Dick Heuvelman was er ook. Hij had z'n schimmel even langs de achterlijn geparkeerd, en liep een rondje om het veld met een groepje orkest-pieten.

Het uitvak vanaf de andere kant.

Lastig, tegen de zon in foto's maken. Nou ja, hier staan de spelers klaar voor het begin van de wedstrijd.

Een moment tijdens de eerste helft. Leonardo neemt een corner.

Nog een corner voor FC Groningen. Nog steeds erg veel zon.

De zon is weg, en meteen raakt Allach geblesseerd. Beukenkamp kijkt toe, hoe Allach weer opgelapt wordt.

Nou, nog maar een foto van de wedstrijd dan. Niet dat die zo spectaculair was trouwens, maar FC Groningen pakt wel weer een punt. Mét Arjen Robben in het veld, die zijn debuut maakte in de hoofdmacht van FC Groningen.

Zo, de wedstrijd zit er op. Achteraf meer een formaliteit, deze wedstrijd.

Natuurlijk bedankt Mohammed Allach de meegereisde supporters.

Net als de rest van de spelers. En dat was het dan ook wel wat deze wedstrijd betreft. Veel meer valt er ook niet te vertellen eigenlijk.

terug Verslag: Harris en TWB


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl