Forum | Prikbord | Info | Links
 
sv Huizen - FC Groningen, 20 september 2000, Amstel Cup (1-4)
Een stuk of 50 FC Groningen-supporters zijn te vinden rondom het veld van de zaterdag-hoofdklasser. FC Groningen heeft zoals verwacht niet al te veel moeite met de amateurs. Bij rust staat het 0-3 door goals van Visser, Drent en El Idrissi. Na rust heeft FC Groningen het wel gezien, en Huizen zet af en toe aan, wat resulteert in een goal. Mark van de Hor bepaalt in de laatste minuut de eindstand.

Het treinkaartje van die dag. Eerst met de trein naar Naarden-Bussum, en daarna de bus naar Huizen. Op de terugweg met de bus naar Hilversum, met de trein naar Amersfoort waar we de plaatselijke Burger King nog even bezoeken. Vervolgens weer met de trein naar Groningen. In Harderwijk hebben we nog even vertraging door een ongeluk.

Een fotootje op station Amersfoort. Na even gesnackt te hebben, pakken we hier de trein naar Naarden-Bussum.

Aangekomen op station Naarden-Bussum pakken we de bus naar Huizen. Op het station staan nog enkele supporters te wachten op de bus.

Zo, daar zijn we dan bij het sportcomplex van sv Huizen.

Er zijn nog meer FC Groningen-supporters, dus even een groepsfotootje.

En nog een keer. Ja, het rolletje moet toch vol he.

Deze mag natuurlijk ook niet ontbreken. n-White Ar ikes aga, Grunne, e of the nor. Dat is lekker duidelijk tenminste! Nou ja, maakt ook niet uit.

De spelers van FC Groningen zijn bezig met hun warming-up. Het regent helaas wel.

Na de gebruikelijke huddles aan het eind van de warming-up bedanken de spelers het publiek.

De spelers zijn het veld op gekomen, en het houdt op met regenen. De wedstrijd kan beginnen.

In Huizen verwachten ze er veel van: aan het begin van de wedstrijd wordt al een fakkel ontstoken. Later wordt er bij het doelpunt van Huizen nog een fakkel ontstoken.

terug Verslag: Harris


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl