Forum | Prikbord | Info | Links
 
Front Anti Abe - 'Big Brother' Andries bevestigt imago Heerenveen

'Big Brother' Andries bevestigt homosexuele imago Heerenveen


Op zijn optreden in Big Brother zal de friese Andries ongetwijfeld met gemengde gevoelens terugkijken. Eerst duikt hij onder de lakens met de omgebouwde kerel Kelly (Andries mag Ferry zeggen) en vervolgens loopt ie trots rond met een Heerenveen-sjaaltje. Voor het FAA is de boodschap, die Andries voor heel Nederland wilde uitdragen, overduidelijk:

Heerenveen-toeschouwers houden niet van echte clubs én echte vrouwen.

Dat Heerenveen-toeschouwers niet van een echte club houden, wisten we natuurlijk allang. Anders waren ze wel supporter van een echte club geworden. En dat Heerenveen-toeschouwers een afkeer hebben van echte vrouwen, en het liever doen met omgebouwde kerels (naast schapen natuurlijk), vermoedden wij ook al langer. Echte bewijzen ontbraken echter tot op heden. Maar met zijn nachtelijke avontuurtje met 'Kelly' heeft Andries het bewijs geleverd. Hij miste zijn schapen en zijn homosexuele vrienden uit het Abe Lenstra Stadion al na één dag, en besloot op zoek te gaan naar een vervanging. De enige voorwaarde was wel dat het geen echte vrouw zou zijn, stel je voor!

Toen hij door zijn mannelijke medebewoners echter stuk voor stuk werd afgewezen, iets wat hem in het Abe Lenstra Stadion zelden gebeurt, zocht hij troost bij 'Kelly'. Natuurlijk had Andries meteen door dat 'Kelly' eigenlijk zijn oude buurjongetje Ferry uit Oudehaske was, maar hij deed net of zijn neus bloedde. Dit nachtelijke avontuurtje bleef ook voor Big Brother niet onopgemerkt, en in de dagverslagen werd er volop geschreven over deze romance. Natuurlijk willen we u deze verslagen hierover niet onthouden. Dit is wat er zoal te vinden is op de officiële Big Brother-site, waarbij de echte 'zeiken-in-je-broek-van-het-lachen'-stukjes duidelijk worden aangegeven:


Onverwachte liefde

10-09-2001 18:41

Het is 17.00 uur als Andries eindelijk zijn bed opzoekt. Van slapen zal het eerste uur echter niets terecht komen. Kelly komt naakt bij Andries op bed zitten en zegt hem dat ze wat wil zeggen. Zodra Andries luistert, klapt ze echter dicht en zegt ze alleen dat ze heel moe is. Dan, ineens, draait ze zich naar Andries toe en begint hem te zoenen. Vol overgave zoent hij haar terug. Kelly schrikt hier blijkbaar van, want ze maakt zich direct los uit zijn omhelzing en zegt: "Wacht even". Kelly meldt voor de zekerheid aan Andries dat het allemaal gefilmd wordt en vraagt zich vertwijfeld af of het wel kan wat ze doen. "Nee", zegt Andries. "Waarom doe je het dan?" is Kelly's wedervraag. Antwoord krijgt ze niet, want Andries' interesse gaat meer uit naar de smaak van haar nek.

Toch kan Kelly zich niet overgeven aan de kussen van Andries. Ze maakt zich druk dat ze goedkoop over zal komen. "Ik ken je nog helemaal niet", zegt ze. "Ik weet niet hoe je denkt en wat je voelt." Dan polst ze Andries of hij ook zo makkelijk met Diane gezoend zou hebben. Hij overtuigt haar ervan dat dat niet het geval is (Nee, dat is namelijk een echte vrouw - red.) en zoent haar weer. Kelly zegt dan opnieuw dat ze gefilmd worden en dat het te snel gaat tussen haar en Andries. De laatste stelt voor dat ze wat rustiger aan doet, maar Kelly zegt dat niet te kunnen.

Vervolgens begint Kelly erover dat ze Andries iets moet vertellen, maar dat ze dat nu niet kan. "Ik hoef het niet te weten" (Je hebt gewoon echt niks door he, domme Fries - red.), zegt Andries galant. " Jawel, dat wil je wel", denkt Kelly voor Andries. Hij vraagt haar of ze dronken is en zegt dat ze geen dingen moet doen waar ze later misschien spijt van krijgt. "Kom maar gewoon lekker tegen me aan liggen, dan gaan we slapen", stelt hij voor. "Ja, dat wil ik ook, maar ik moet je echt iets vertellen", begint Kelly weer. "Er is iets en ik weet niet hoe je daar op reageert." Andries: "Als het belangrijk is, moet je het nu vertellen. Als je dat niet wilt, moet je dat ook gewoon niet doen".

Dan vertelt Kelly dat ze hem gewoon heel leuk en lief vindt. "Als je me alleen maar leuk en lief vindt, is dat prima", zegt Andries. "Maar dan moet je niet zo bij me in bed kruipen, dan zet je jezelf voor lul." Kelly vertrekt naar het toilet. Als ze hier vanaf komt, vraagt Diane of het wel goed gaat met haar. "Nee", zegt ze en dan loopt ze de dagboekkamer in. Ze vraagt Big Brother of er iemand is. Als dit niet het geval blijkt, gaat ze weer naar de slaapkamer. Andries is inmiddels in diepe slaap. Ze kruipt weer bij hem en probeert rustig tegen hem aan te liggen. Andries geeft geen kik meer, maar Kelly kan de slaap niet vatten.


"Ik ben anders"

10-09-2001 19:35

"Ik voel me aan de ene kant heel gelukkig op dit moment, maar toch voel ik me rot", snikt Kelly. Ze zit samen met Diane aan de rand van de vijver en Kelly trekt verwoed aan haar sigaret. Diane omhelst Kelly en de tranen vloeien rijkelijk. "Ik ben anders, ik ben niet zoals iedereen!" snottert Kelly. "Dat weten we!" roept Diane uit. "Denk je dat de anderen het weten? Andries ook?" vraagt Kelly vertwijfeld. "Er zijn wel wat mensen die misschien iets door hebben, maar dat is juist leuk! Ik moet je zeggen dat je mij ook aan het twijfelen hebt gebracht, je hebt me echt honderd procent overtuigd. Als je niets wilt zeggen, dan hoeft dat helemaal niet!" Kelly barst weer in snikken uit.

"Het lijkt me heel erg lastig voor je, maar je bent wie je bent en we houden van je zoals je bent!" troost Diane haar. "Je bent gewoon top, ik vind het zo lief van je" is de reactie van Kelly op deze bemoedigende woorden. "Je moet juist trots zijn op jezelf, je bent zo'n mooie vrouw!" roept Diane uit. Kelly zit er erg over in hoe Andries zal gaan reageren. Ze twijfelt of hij weet dat ze vroeger een jongen was (Nee, die domme Fries heeft helemaal niks door! - red.). "Hij is volwassen. Het is ook belangrijk dat jij goed in je vel blijft zitten" zijn de wijze woorden van Diane. "Wat moet ik nou?!" snikt Kelly weer. "Ik vind dat je het Andries wel moet vertellen als je echt iets voor hem gaat voelen en een relatie met hem wilt", is het advies van Diane. "Heb je er problemen mee, met dat anders zijn?" vraagt ze nog voorzichtig aan Kelly. "Nee, ik weet wie ik ben en ik ben gelukkig zo. Maar ik voel me wel schuldig tegenover Andries."

Terwijl Andries lekker ligt te slapen, nuttigen de overige bewoners het diner. Na het eten vertrekt Kelly weer naar de slaapkamer, waar ze naast Andries in slaap valt. Beiden worden na een tijdje wakker en kunnen na een tijdje zoenen de verleiding om een paar stappen verder te gaan niet meer weerstaan. Na een korte maar heftige vrijpartij verlaat Kelly het bed. Voor de meeste bewoners verloopt de avond rustig. Kelly voegt zich bij Diane, Aldrico en Frank, maar na een tijdje meldt ze dat ze 'bij haar mannetje' gaat liggen.


Kelly: "Er is iets wat je moet weten"

11-09-2001 16:42

Kelly is op bed gaan liggen en als Andries haar vergezelt, is het tijd voor een goed gesprek. "Slaapgebrek en champagne heeft er wel voor gezorgd dat ik niet alles meer weet, maar ik heb geen spijt van wat ik gedaan heb", kaart Andries hun nachtelijke avontuur aan. Kelly beaamt dat. "Ja, ik vind het helemaal niet erg wat er gebeurd is, maar weet je, je kent me helemaal niet. De meeste mensen weten wie ik ben voor ik met zoiets begin." Andries zegt dat hij zoiets normaal niet zomaar doet, maar "ik ben heel erg gesteld op seks", geeft hij toe. "Het had voor mij wel wat subtieler gekund, maar op het moment dat jouw warme lichaam tegen me aanlag, vergat ik alle camera's. In de andere Big Brothers op televisie zag je wel eens wat bewegen onder de dekens en wat deden wij? Volgens mij zijn wij het hele bed doorgeweest!"

Kelly schiet in de lach. "Ik weet ook niet waarom ik het gisteren zo snel deed. Ik vond het gisteren echt superlekker, maar je kent me helemaal niet en ik wil gewoon eerlijk tegen je zijn. Ik zeg niet dat ik er spijt van had, ik vond het echt super." Maar er is nog iets, ik weet alleen niet hoe ik dat moet zeggen." "Nou?" spoort Andries haar aan. "Nee, ik weet het niet." Ze krijgt het niet over haar lippen. Andries moet erom lachen. "In principe heb ik overal schijt aan", zegt hij. "Alleen, mijn ouders weten dat ik hier inzit. Dat zijn keurige mensen en die vertellen aan familieleden en vrienden trots dat hun zoon in Big Brother zit. En hoe ligt hun zoon er de eerste nacht bij? (Met een andere kerel in bed dus - red.) Dat vind ik het enige erge."

Kelly leeft met hem mee. "Kunnen we de tape niet terugspoelen? Ik vind het zo erg! Je ouders en je familie en iedereen ziet straks gewoon wat je hebt gedaan!" Ze zegt ook: "Het is niet zo dat, als er nu iemand anders het huis inkomt, dat ik daar eens flink mee ga eh..." Andries reageert daar laconiek op. "Nou je bent vrij om dat te doen hoor. Al ga je vanavond met Frank het bed in!" Kelly gilt het uit van afschuw. "Ah, getver nee! Wat denk je wel niet, dat ik een of andere slet ben of zo?" Andries verzekerd haar van niet. Dan is het even stil.

Andries fluistert: "Je bent mooi weet je dat?" Kelly glimlacht gevleid, maar heeft haar hart nog niet helemaal kunnen luchten."Er is nog iets wat je niet weet. Iets uit mijn verleden, maar ik weet echt niet hoe ik je dat moet vertellen." Andries zegt: "Vertel het maar als je eraan toe bent. We hebben nu al veel aan elkaar verteld, misschien moeten we er nog even mee wachten." Opgelucht zegt Kelly: "Ja laten we dat maar doen." Ze spreken af om het rustig aan te doen. "Maar mag ik nog wel naast je slapen vannacht?" vraagt Kelly onschuldig. Andries wil niet anders. "Ik zou nooit naast een vent in bed willen liggen." (Hahaha, maar wel er op - red.)


Andries: "Het is nog afwachten"

11-09-2001 12:51

Andries wordt langzaam wakker terwijl zijn huisgenoten één voor één een douche nemen. Hij ziet er nog een beetje verkreukeld uit. Maar na een plens water in zijn gezicht, zal hij weer helemaal 'het ventje' zijn volgens Frank. Andries vraagt of Frank er bezwaar tegen heeft als Andries samen met hem onder de douche springt. Frank zegt: "Als ik ergens makkelijk in ben, is dat het wel. Ik doe daar helemaal niet moeilijk over, want het is toch een beetje aanpassen hier." Eenmaal onder de douche, kaart Frank de gebeurtenissen van gisteravond aan. "Kel kroop wel zo naakt in je bedje, hè? Wat had dat te betekenen?" Andries reageert ontwijkend. "Ach ja, het is nog even afwachten.


Kelly eindelijk eerlijk tegen Andries

13-09-2001 17:45

"Ik word niet snel kwaad en ik kijk ook niet zo snel van iets op." Andries stelt Kelly gerust als zij eindelijk de moed bijeen heeft geraapt om eerlijk tegen hem te zijn. "Ik ben zo bang dat je kwaad wordt. Ik wil je gewoon niet kwetsen!" begint ze als ze in de slaapkamer liggen. "Ik voel me heel lekker bij je en ik vind het heel mooi dat ik je heb leren kennen." Andries helpt haar verder. "Je wilt me niet kwetsen, maar je moet ook weten dat ik niet verliefd op je ben. Je bent echt hartstikke mooi, een prachtige meid en ik vind het heerlijk om tegen je aan te kruipen. Maar wat mij betreft hoeven we niet meer te zoenen of zo." Kelly is het daarmee eens. "Nee, dat hoeft voor mij ook niet, maar ik ben zo bang dat als ik je het nu vertel, dat we daarna een rotcontact krijgen." Andries zegt grootmoedig: "Daar hoef je niet bang voor te zijn."

"Ik.. ik.. ik ben vroeger geboren als jongen", gooit Kelly er eindelijk uit. "Okee..." is alles wat Andries kan zeggen. "Okee", herhaalt hij, "maar ik ben niet van de wereld nu. Ik ben niet van de aardbodem gevaagd." Kelly vraagt hoopvol: "Had je het al verwacht?" (Hahaha, nee dat was wel het laatste waar ie op gerekend had. - red.) Andries schudt heftig zijn hoofd. "Nee, nee, absoluut niet." Kelly roept: "O en daarom wilde ik het niet vertellen!" Ze zit zenuwachtig met een strootje te spelen. Andries trekt het uit haar handen. "Doe eens rustig", zegt hij zacht. Kelly begint te vertellen hoe moeilijk ze het ermee had die bewuste avond. Andries blijft rustig en lijkt vol begrip. "Ik begrijp wel dat het voor jou een grote stap is om te vertellen, maar ik had niks gemerkt. Ik bedoel je hoeft je nergens zorgen om te maken. Het is eh", hij twijfelt, "goed gelukt zeg maar."

"Alsjeblieft, blijf me zien zoals ik ben en respecteer me", zegt Kelly bijna smekend. Andries vindt dat vanzelfsprekend. "Ik accepteer iedereen altijd zoals hij is, maar het enige is dat je het had moeten vertellen voordat je me ging zoenen." Kelly verklaart waarom ze het niet gelijk heeft verteld. "Ik kende je niet en vond het gek om dat meteen te zeggen. Maar ik heb achteraf wel spijt dat ik het heb gedaan. Ik dacht eigenlijk dat je het al wist." Andries reageert verbaasd. "Dacht je dat ik het al wist? Het kwam niet eens in me op!

Ik ben ook heel benieuwd wat de rest ervan zal zeggen." Kelly kijkt beschaamd. "Nou voel ik me weer rot, want de rest weet het al." Gelukkig reageert Andries laconiek. "O dat is apart. Wat een feeks ben jij ook!" zegt hij glimlachend. Hij besluit het gesprek door te zeggen: "Er zullen nu wel een paar vrienden heel hard om me lachen (Niet alleen een paar vrienden hoor, half Nederland op z'n minst - red.), maar ik accepteer wie je bent Kelly."

terug


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl