Forum | Prikbord | Info | Links
 
Front Anti Abe - Privť-parkeerplaats Verbeek

Verbeek krijgt privé-parkeerplek

Hij stond weer op het programma: de strijd tussen de twee noordelijke clubs uit Heerenveen en Groningen. Traditiegetrouw wordt er rondom het duel een ludieke acties gehouden en dat was dit seizoen niet anders. Ditmaal met een knipoog naar parkeerdelinquent Gertjan Verbeek die het de Groningse supporters wel heel erg gemakkelijk maakte om een actie te verzinnen.

De norse oefenmeester werd voorafgaand aan het duel FC Groningen - RBC Roosendaal, waar hij te gast was, geweigerd bij de parkeerplaats omdat er geen ruimte meer was. Verbeek negeerde de aanwijzingen van de parkeerwachter, reed de beste man bijna van de sokken en plaatste zijn auto vervolgens wel op parkeerplaats. Er ontstond een woordenwisseling met de parkeerwachter en er volgde uiteindelijk zelfs een aangifte tegen Verbeek bij de politie. Hoe het met eventuele vervolging van de wegpiraat zit is op dit moment niet bekend, maar het is duidelijk dat de actie van Verbeek niet bepaald de schoonheidsprijs verdient.

Om te voorkomen dat Gertjan in Heerenveen tegen dergelijke problemen aan zal lopen, maakten enkele FC Groningen-supporters een speciale privé-parkeerplaats voor Verbeek bij de hoofdingang van het Abe Lenstra-stadion. Compleet met afzetlint en een spandoek zal het iedereen duidelijk nu zijn dat er op die plek maar één auto geparkeerd kan worden en dat parkeerwachters zich maar beter niet in de buurt van deze parkeerplek moeten wagen.

Bijkomend voordeel is dat parkeerwachters van FC Groningen in Heerenveen niet voor hun leven hoeven te vrezen, want zondagsrijder Verbeek zal zich daar niet laten zien nu hij zijn eigen plekje heeft. De parkeerplek voor FC Groningen-supporters kan door de attente actie gelukkig Verbeek-vrij worden verklaard. Opgeruimd staat netjes. Met een veilig gevoel hingen de FC Groningen-supporters nog een spandoek op: 'Dit is onze stek, Verbeek heeft zijn eigen plek'.


Verbeek nooit meer verlegen om parkeerplek

GRONINGEN - FC-supporters hebben trainer Gertjan Verbeek van Heerenveen zondag een eigen parkeerplekje gegeven, compleet met spandoeken en afzetlinten.

Voorafgaand aan de strijd tussen Heerenveen en FC Groningen maakten de supporters een heel speciale plaatsje voor Verbeek bij de hoofdingang van het Abe Lenstra-stadion.

Onlangs kreeg Verbeek het namelijk aan de stok in Groningen met een parkeerwacht. Die vertelde hem dat er geen plaats meer was. De trainer reed de man vervolgens bijna van de sokken en parkeerde zijn bolide er alsnog.

Er werd toen zelfs aangifte tegen Verbeek gedaan. Hoe het daarmee staat, is nog onbekend. (bron: RTV Noord, 7 november 2005)


Een spandoek op het viaduct bij Frieschepalen met de tekst: "P McDonald's = Verbeek-vrij".


Aangekomen bij het Abe Lenstra-stadion, waar meteen wordt begonnen met het inrichten van de privé-parkeerplaats.

Talpa maakt opnames.

Talpa maakt opnames.

Na een paar minuten komt de Fryske beveiliging er bij en moet de handel worden opgedoekt. Lullig voor Gertjan.
Interview met Talpa.

Nog even een spandoek op de parkeerplaats voor FC Groningen-supporters: "Dit is onze stek..., Verbeek heeft z'n eigen plek".
Rijschool Verbeek, gespecialiseerd in inparkeren.

terug


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl