Forum | Prikbord | Info | Links
 
Front Anti Abe - Operatie Bullshit
Geen wedstrijd sc Heerenveen - FC Groningen zonder een ludieke actie. Traditiegetrouw haalden enkele Groningers weer een grap uit met hun Friese tegenstrevers. Op de foto's die zij naar deze site stuurden, kun je zien wat de bedoeling van deze actie is.

Persbericht

Operatie Bullshit

Wat velen al wisten, is ook tot de bekende fokstier Sunny Boy doorgedrongen: sc Heerenveen is een schijtclub en dat deze club de naam Trots van het Noorden zou dragen, is al helemaal BULLSHIT! Die naam wordt sinds jaar en dag gedragen door FC Groningen, de club die vanuit het legendarische GVAV tot stand kwam, de voetbalclub met historie, draagkracht en achtergrond. De club met warmte en bezieling, de club met supporters die door dik en dun achter hun FC Groningen blijven staan. De club waar altijd wel iets gebeurt. De club waar de supporters zich altijd roeren, in voor- en tegenspoed. De club waar betrokkenheid en emotie voorop staan. Kortom: een voetbalclub om trots op te zijn.

Daarom verzorgde de stier Sunny Boy, die menig reageerbuisje al vulde met zijn kostbare zaad, nog een keer een optreden en vulde een emmer met BULLSHIT. Daarmee gaf hij aan te schijten op het zogenaamde imago van sc Heerenveen.

sc Heerenveen Trots van het Noorden? BULLSHIT!

Sunny Boy heeft een ander vachtje.

Sunny Boy heeft een ander vachtje.

Spandoekje erbij.

terug Foto's: Operatie Bullshit


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl