Forum | Prikbord | Info | Links
 
Front Anti Abe - Gestolen middenstip terug in Oosterpark
Zaterdagmiddag hebben supporters van FC Groningen de gestolen middenstip weer opgehaald uit Heerenveen en teruggelegd op de plaats waar hij hoort. Vervolgens stuurden zij een persbericht met foto's naar deze site dat de stip weer terug was gelegd. Op tijd voor de wedstrijd, en dat was ook nodig, want de regels van de KNVB schrijven voor dat het verboden is dat een DODE speler de aftrap verricht.

Persbericht

Gestolen middenstip terug in Oosterpark

Supporters van FC Groningen hebben zaterdagmiddag de middenstip van het Oosterparkstadion terug bezorgd. De middenstip van het Oosterparkstadion werd in de nacht van vrijdag op zaterdag door toeschouwers van sc Heerenveen gestolen. Deze werd vervolgens aan de voeten van het standbeeld van Abe Lenstra gelegd. Dit als reactie op eerdere ludieke acties van FC Groningen-supporters. Zoals bekend verfden FC-fans verleden jaar het standbeeld van Abe Lenstra groenwit en werd afgelopen woensdag een vijftig meter breed viaduct aan de rand van Heerenveen in dezelfde out-fit gestoken.

Supporters van FC Groningen hebben de gestolen middenstip zaterdagmiddag gepaste, rustige en slinkse wijze terug gehaald uit Heerenveen. Met name omdat ze van mening zijn dat de heilige Groningse grond niet toebehoort aan een Fries symbool. "Bovendien," zo stellen de fans, "heeft Heerenveen de stip hard nodig als ze zondag in het Oosterpark vijf keer moeten aftrappen." De middenstip is inmiddels terug geplaatst in het Oosterparkstadion. Bijgevoegd zijn foto's van de terug gekeerde stip op vertrouwde grond.
terug Foto's: 'Comité Stip Terug'


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl