Forum | Prikbord | Info | Links
 
Front Anti Abe - Fluit het Friese volkslied eruit
Ook bij Feyenoord zijn ze de nepclub uit Heerenveen met hun overdreven gemaakte cultuurtje meer dan zat. En dus besloot de redactie van Lunatic News een geslaagde ludieke actie te ondernemen.

Fluit het Friese volkslied eruit

Aangezien er al een gehele tijd gefloten werd bij het spelen van het Friese volkslied bij Heerenveen-Feyenoord, kwam een supporter op het idee om fluitjes aan de Feyenoord-supporters uit te delen. Met als reden dat de Feyenoord-supporters nog meer gestimuleerd zouden worden om het volkslied eruit te fluiten. De redactie van Lunatic News heeft toen besloten om ruim zeshonderd fluitjes aan te schaffen en deze te verdelen onder de supporters. Onderstaand kaartje zat vastgemaakt aan het fluitje.

Lunatic News: "Wij kunnen stellen dat de actie geslaagd is geweest en dat alle supporters ons initiatief waardeerden. Het Feyenoord-legioen verdient zeker een 10 voor de geleverde arbeid in Heerenveen. Zelfs op achterstand werd de ploeg massaal aangemoedigd en konden we zoals zo vaak het (zogenaamd) leuke publiek van Heerenveen niet horen."

Het kaartje dat zat vastgemaakt aan het fluitje.

De supporters van Feyenoord gebruiken tijdens het Friese volkslied massaal de uitgedeelde fluitjes.

De Feyenoord-selectie is met de rug naar de Heerenveen-selectie gaan staan, en dus met het gezicht netjes naar het uitvak.

terug Met dank aan redactie Lunatic News


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl