Forum | Prikbord | Info | Links
 
Prikbord
Totaal: 3988 berichten@krupsbeertender Ben het helemaal met je eens! Ik vond het ook niet meer dan logisch dat Lachman op de plek van Kieftenbeld speelde afgelopen zondag... En inderdaad Hiariej heeft vaak laten zien het niveau niet aan te kunnen als rechtsback... Alleen was toch ook wel te zien dat ook Lachman het niveau nog niet aankan.... Wat je zegt over Garcia ben ik het helemaal met je eens. Dat Jans het nooit in hem heeft zien zitten, kwam toch ook voornamelijk volgens mij, omdat hun karakters nogal botsten... Dat terwijl Gracia toch een speler is, die uit het niets met een goede actie een speler vrij kan zetten voor de keeper, of uit het niets van scoren, getuige de 1-1 uit dit seizoen bij PSV. Wel moet ik Jans nageven dat hij tot 2x toe pech had met de blessure van Petter... Doordat Petter nu fit is en ook nu al 2 wedstrijden op rij in de basis staat, heb je toch wat meer aanvallend vermogen ook op het middenveld. Maar desondanks ben ik het met je eens dat Jans vaak te behoudend voetbal speelde (reactievoetbal) en Huisstra toch meer van eigen kwaliteiten uitgaat, en zie waar het toe leidt: de derde plek. Mede door een uitgebalanceerd elftal als je het mij vraagt. 2 goede bewakers achterin in het centrum met Ivans en Granqvist naturlijk, een goed middenveld, zowel controlerend als aanvallend en een spits die de goals maakt!Alleen vond ik het wel vreemd dat Huissta in de media in eerste instantie naar buiten liet komen dat Blind niet perse hoeft te komen in de winterstop. Dit vind ik toch best wel raar. Zowel Ivens als Granqvist zal dit seizoen vast wel een keer een 5e gele kaart of direct rode kaart pakken, dan heb je toch ook iemand die centraal achterin kan spelen. 'We' hebben Veldmate onder andere wel, maar toch... Heeft toch ook weinig ervaring... Nouja en stel dat Ivens en Granqvist allebei te gelijk niet kunnen spelen... Dan zit je toch... Bovendien zie ik denk ik liever Hiariej samen met Kieftenbeld in een controlerende rol op het middenveld en dan Blind als rechtsback. Kunnen Kieftenbeld en Blind ook makkelijk van positie wisselen wat natuurlijk een verassing kan zijn voor de tegenstander. Verder levert het bestuur van Groningen inderdaad prima werk! Niets op aan te merken. Over een aankoop wordt goed nagedacht en er wordt niet zomaar geld over de balk gegooid. (zullen ze toch ook uit het verleden wel van hebben geleerd met Femi o.a.)Maare ik ben hartstikke trots op iedereen die bij mn club werkt en er mede voor heeft gezorgd dat 'wij'nu 3des staan, chappo!
fcgrunnwoman26 | 17 december 2010, 14:37:45

@fcgrunnwoman26 De wissels van Jans heb ik altijd onbegrijpelijk gevonden. Bij een achterstand bijvoorbeeld durfde Jans pas na de 80ste minuut echt te wisselen. En dan haalde hij vaak de beste speler eruit voor een verdedigende ingestelde speler. Bij uitwedstrijden tegen Ajax, psv, twente en az speelde Jans ook altijd laf, een 4 - 5 - 1 opstelling. De enigste spits stond op eiland. Als het aan Jans had gelegen was Garcia allang vertrokken. Maar Huistra zet Garcia wel op de juiste plek. En volgens mij zag iedereen behalve Jans dat Garcia geen diepe spits is maar een nummer 10. Jans heeft natuurlijk ook goede dingen gedaan, en eigenlijks wat het opstappen bij de Fc het beste wat hij gedaan heeft. Want met Huistra zijn we zeker beter geworden. Huistra wisselt inderdaad heel logisch, ook de opstelling van Lachman vond ik behoorlijk logisch aangezien Hiariej in het verleden al heeft aangetoond de rechtsback positie niet aan te kunnen. Daarvoor moet ik wel een pluim geven aan de directie van Fc Groningen die momenteel een zeer goed beleid uitvoeren.
Krupsbeertender | 15 december 2010, 23:04:07

Is het jullie ook al opgevallen dat het zo goed gaat met onze club,omdat we nu een trainer hebben die wel weet, wanneer en op welk moment hij een speler moet wisselen? Oke Lachman in de basis tegen az, was geen goede keus van Huisstra, maar Huisstra ziet dat zelf ook en wisselt hem wel in de 62ste minuut, waar Ron Jans hem zekers tot de 75ste/80ste minuut had laten aankloten... Enevoldsen speelde al een aantal wedstrijden slecht en is ernsig uit vorm... Huissta zag het nog even aan en stationeerde hem uiteindelijk op de bank, waar Ron Jans hem zeer waarschijnlijk nog een tijdje had laten aankloten... Zal het wisselbeleid ook de sleutel van het succes zijn dit seizoen? Ik wil niet op Ron Jans afgeven, maar het valt mij wel op...
fcgrunnwoman26 | 15 december 2010, 22:39:43

KoenKoenKoenKoenKoenKoenKoenKoen lijkt me mooi voor hem
DiRoberto | 9 december 2010, 12:14:04

Koen is een topper, wordt 5 jan. geopereert. Koen verdient een eenjarig contract na dit seizoen!!
toentje | 9 december 2010, 11:30:21

als gebaar aan Koen vanaf zondag bij elk duel van de FC zijn naam in de 13de minuut te scanderen
waarom | 8 december 2010, 21:30:50

Mwa als de fc een beetje slim is , proberen ze iedereen te houden met de winterstop !!!
Want t is al zo vaak gebeurd dat we in de winterstop een paar goeie kwijt raakte .
En dan nog maar weer net linker rijtje haalden .
maarssen | 8 december 2010, 16:31:29

@ krups
zit natuurlijk veel in wat je opnoemt, mijn hoop is bevestigd ajax laat puntjes liggen Cool
nu maar hopen dat ze straks niet verder willen met huistra...
toentje | 7 december 2010, 19:59:43

@ toentje

Als je in de knvb beker speelt is het niet eerlijk dat de amateurclubs geen hoge tribune hebben die de wind tegen houden. In Friesland is het niet eerlijk dat ze niet hun eigen competitie hebben in hun eigen geliefde land. In Almelo is het niet eerlijk dat de tegenstander op kunstgras moet voetballen. En bij de FIFA is het niet eerlijk dat Blatter al jaren aan de macht is. Zo kan ik nog wel een tal van argumenten gebruiken. De enigste vorm van competitievervalsing die ik kan noemen is de transferwindow in de winterstop.
Krupsbeertender | 5 december 2010, 16:40:58

oneens toentje
elke club is vrij om onder dak te spelen.
waarom | 4 december 2010, 17:13:24

<< | < |  7 |  8 |  9 |  10  | 11  | 12  | 13  | >  | >>


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl