Forum | Prikbord | Info | Links
 
Prikbord
Totaal: 3988 berichten@Krupsbeertender... Ben het wel met je eens hoor wat Matavz betreft en inderdaad net wat je zegt, Grunn verdiende ook niet meer... Wat ze lieten zien, was gewoon niet goed... Alleen van Veldmate... Tuurlijk is het zo dat hij er van Nijhuis uit moest, maar volgens mij zat zn hak nog wel in zn schoen en waren zn veters niet eens helemaal los, zo op camerabeelden te zien... Dan denk ik bij mezelf: Prop die veters even in je schoen en zorg ervoor dat je toch even je positie inneemt achterin, zocdat de organisatie wel goed staat bij die verre ingooi... Ik blijf erbij vindt het een raar momentje... Tsja en wat dat is met uitwedstrijden... Geen idee... Ze weten van tevoren wat er op het spel stond afgelopen zaterdag... Dan denk ik, gewoon dr opknallen ook uit... Heb het geloof dat je hoger op de ranglijst staat en dat je dus beter bent en dat je echt ergens voor speelt (kampioensschap zelfs en plaatsing/voorronde championsleque)... Maar het geloof is er niet... Misschhien kan een psycholoog dr achter komen wat er in die koppies omgaat als ze uit spelen en er een theorie op los laten, zodat ook in uitwedstrijden de echte wil om te winnen dr is... Het kan er toch niet aan liggen dat ze in de Euroborg voor eigen publiek spelen en daar dus meer sfeer is, want tegen Excelsior waren er toch genoeg mensen mij en als er al sfeer was in het stadion, kwam dat van de uitsupporters... Nouja blijft een misterie dat verschil in uit en thuiswedstrijden..
fcgrunnwoman26 | 23 december 2010, 00:58:25

Oja, en wat ik nog vergeten was. Femi moet natuurlijk nooit zo dom in het strafschop gebied achter die speler van Excelsior lopen, dat is vragen om problemen. 8 op 10 tegenstanders zouden ook gaan liggen
Krupsbeertender | 21 december 2010, 07:22:51

Van de wedstrijd tegen excelsior werd ik ook behoorlijk chagerijnig maar ik ben het niet met alle uitspraken hier onder eens. Laat ik voorop stellen dat ik vind dat Nijhuis de wedstrijd in het nadeel van Fc Groningen heeft beslist. Elleboog, Bergkamp. Goedkope penalty en het wegsturen van Veldmate.

Groningen heeft de gehele wedstrijd slecht gespeeld, de 1ste helft werd er nog een paar keer op doel geschoten waaronder een blunde van de keeper van de rotterdammers. Maar de 2e helft lieten ze werkelijk niets zien.
Maar ik ben het absoluut niet eens met de kritiek die Veldmate krijgt. Huistra stelt ten eerste echt niet Veldmate op omdat hij de zoon is van.. Ten 2e als Veldmate in het veld bleef staan kreeg hij geel en moest hij er alsnog af van Nijhuis. Dus je kan het de jongen niet kwalijk nemen. Ik vind het een kwalijke zaak als iemand op je hakken gaat staan, dat je er dan zelf uit moet. Volgens mij is dat overigens een nieuwe Nijhuisregel. Daarentegen mag het natuurlijk nooit gebeuren als je met 10 man in eigen gebied staat dat deze jongen mag inschieten. Bovendien was dat opnieuw een foutje van Granqvist (die toch ook echt regelmatig foutjes maakt) die niet goed opgesteld staat bij die ingooi, die de bal daar laten stuiten. Ook vind ik de kritiek op Matavz onterecht. Net als tegen Heracles dat ook op kunstgras speelt kreeg Matavz veel hoge ballen. En één daarvan nam Matavz toch behoorlijk knap aan. Als Matavz iets meer ondersteuning krijgt en de ballen in de diepte over de grond aangespeeld krijgt, dan komen zijn kwaliteiten wel naar buiten.
Maar het probleem van de Fc ligt in uitwedstrijden, het lijkt er op dat het geloof op 3 punten er niet is. De onzekerheid straalt er vaak al van de 1ste minuut van af. En wie daar een oplossing voor heeft moeten ze direct bij de technische staf voegen. Maar we staan er in elk geval wel goed voor voor 2011.
Krupsbeertender | 21 december 2010, 07:21:20

@Rene, denk dat veldmate op de training goed bezig is en niet omdat hij zoontje van is.. Ben wel benieuwd hoe hij met deze aantijgingen omgaat en dan met name met de veterstrik-moment...
toentje | 19 december 2010, 07:30:00

Ik had er gisteravond hoofdpijn van. zo jammer vond ik het.
Bij die penalty liepen 3 spelers van FC en Femi liep heel dicht bij hem, goedkope penalty van meneer Nijhuis. Over de elleboog zijn we het helemaal eens (rode kaart). Maar het ergste is dat we niet ons spel kunnen (blijven) opdringen en dat we daaruit scoren. Want we laten twee extra punten liggen. Het verhaal is bekend, bij iedere FC LIefhebber, maar het zij momenteel zo. Dat veldmate op zo'n cruciaal moment zijn veters moet strikken kan er bij mij niet in en ze lieten het allemaal maar gebeuren. Zuur dit maar:
Kop d'r Veur: we love you evermore
toentje | 19 december 2010, 07:27:23

gvd... Wat een slechte pot voetbal... Nijhuis zoals gewoonlijk weer eens tegen grunn aan het fluiten... Bergkamp had een rode kaart moeten hebben in de eerste helft en die strafschop die we tegen kregen,was never nooit niet een strafschop...hoe kan je daar nou een strafschop voor geven? Dan kan je er wel 10 geven per wedstrijd, jemig onbegrijpelijk... maar wat de fc vandaag liet zien was ook ver ondermaats, veelste slordig in de passing en teveel onnodig balverlies, en sjonge jonge jonge veldmate... Je gaat toch niet je veters lopen strikken op het moment dat excelsior ingooit, 5 minuten voor tijd ongeveer ter hoogte van de cornervlag? Dan behoor je als centrale verdediger je positie achterin, in te nemen... Nu was de organisatie acherin totaal weg...sjonge jonge wat amateuristisch... Stond zoveel op het spel vanavond, maar dat was niet te zien van fc kant...dan moet je vanaf minuut 1 tot en met minuut 90 plus blessuretijd dr opknallen... Uit en thuis... Ik zeg dr maar niks meer over... Blijf het maar zeggen, een wereld van verschil... .gvd... Weg winterkampioenschap... Met het voetbal wat 'we' vandaag op de mat hebben gelegd verdienen we het ook niet....Zo wat ben ik narig zeg... Kwaad
fcgrunnwoman26 | 18 december 2010, 23:26:24

Wat een bedenkelijk niveau weer in een uitwedstrijd. Waarom speelt die Velmate in het betaald voetbal, juist ja omdat die het zoontje van is. Matavz haalt voor de zoveelste keer ook een bedenkelijk niveau in een uitwedstrijd. Krijgt welgeteld niet 1 kans tegen de nummer 16. Nou, dan ben je echt niet zo goed als telkens wordt beweerd. In de winterstop voor veel geld verkopen een strik erom en wegwezen. Andreas is de enige die er met kop en schouders bovenuit steekt en zal de fc verlaten in de winterstop. Dan vervolgens op de 12e plek eindigen en dan heb we het keurig gedaan met dit elftal. In uitwedstrijden laat de fc het telkens volledig afweten en laat zien gewoon echt geen topploeg te zijn. Jammer maar helaas.
Rene | 18 december 2010, 22:30:42

Kun je voor het eerst in je bestaan op de eerste plek de winter in gaat zo,n oetlul z,n veters strikken.opzouten met die lapzwans.Je ziet het gewoon aankomen dat ze gaan scoren.terug naar het 2e en nooit weer opstellen
LL | 18 december 2010, 21:44:26

Je komt nog vrij met geluk voor , op 2-0 met rust !!
En dan speel je zo'n slechte 2de helft .
Wil niet de scheids de schuld geven van die penal en die 2 x een elleboogstoot ..
Maar zo slecht spelen verdien je t ook niet om te winnen .
Had er meer van verwacht van te voren maar helaas , was weer een echte uitwedstrijd van de fc dit seizoen .
maarssen | 18 december 2010, 21:43:47

mooie discussie hier, echt mooi.

maar uh: vanavond gewoon winnen en dan eerste staan????!!!!
Dacht het wel Proost
toentje | 18 december 2010, 14:02:11

<< | < |  6 |  7 |  8 |  9  | 10  | 11  | 12  | >  | >>


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl