Forum | Prikbord | Info | Links
 
Nieuws
Kaartverkoop uitwedstrijd Vitesse 4 januari 2007
Vanavond donderdag 4 januari 2007 begint de kaartverkoop voor de FanTour via de Supportersvereniging voor de uitwedstrijd tegen Vitesse op zondag 21 januari 2007. Voor deze wedstrijd geldt dat FC Groningen-supporters met een autocombi naar dit duel kunnen afreizen. Fotoregistratie is verplicht. Lees verder voor meer informatie over de kaartverkoop voor dit duel.

Vitesse - FC Groningen (21 januari 2007, 14.30 uur)
FC Groningen-supporters kunnen dit duel met een autocombi bezoeken. Ook wordt er een FanTour georganiseerd. Fotoregistratie is verplicht. Hieronder vind je de details over de kaartverkoop.Voorverkoop FanTour via Supportersvereniging
Op donderdagavond 4 januari 2007 van 19.30 - 21.30 uur in het Supportershome in de Euroborg. Leden betalen 25 euro in plaats van 30 euro. (Seizoen)ClubCard van FC Groningen verplicht. Je kunt ter plekke lid worden van de Supportersvereniging door het afgeven van een machtiging tot incasso.

Verkoop FanTour via TicketBox
Vanaf zaterdag 6 januari 2007 om 9.00 uur tot en met donderdag 19 januari 2007 om 21.00 uur. Een kaartje kost 30 euro. (Seizoen)ClubCard van FC Groningen verplicht.

De bussen vertrekken zondagochtend 21 januari 2007 om 10.45 uur bij de Euroborg (Ingang 2). Bij het instappen in de bus is het tonen van het omwisselbiljet, eigen (Seizoen)ClubCard en legitimatiebewijs verplicht. Op de wedstrijddag blijven de kassa's in Arnhem gesloten.Verkoop autocombi via Supportersbalie Euroborg
Vanaf maandag 8 januari 2007 om 9.00 uur tot en met donderdag 19 januari 2007 om 18.00 uur. Een kaartje kost 15 euro. (Seizoen)ClubCard van FC Groningen verplicht.

Uitleg: Er kunnen maximaal 50 auto's (dus geen busjes!) gebruik maken van deze regeling. Per chauffeur kunnen vier omwisselbiljetten voor de wedstrijd worden gekocht. Ook kan er per auto één parkeerkaart worden opgehaald. Ga hier dus zuinig mee om en carpool het liefst zoveel mogelijk. Des te meer supporters kunnen dan gebruik maken van deze regeling. Alle (maximaal vier) personen in een auto dienen fotogeregistreerd te zijn.
Deelnemers kunnen op 21 januari 2007 bij de carpoolplaats langs de A50 bij Terwolde (afrit 26) vanaf 12.45 uur hun omwisselbiljet omruilen voor een ticket voor de wedstrijd, die om 14.30 uur begint.


Fotoregistratie
Heb je nog geen gebruik gemaakt van de fotoregistratie? Dit kun je gratis laten doen bij de FC-Receptie. Neem een (Seizoen)ClubCard en een legitimatiebewijs mee en er wordt ter plekke een digitale foto van je gemaakt, die wordt gekoppeld aan de (Seizoen)ClubCard. Doe dit wel minimaal drie dagen voor de uitwedstrijd. Alle (Seizoen)ClubCards die vorig seizoen zijn geregistreerd, blijven ook dit seizoen automatisch fotogeregistreerd.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl