Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
De leukste vakantiefoto van 2008 11 oktober 2008
Enkele maanden geleden stond op deze website een oproep om je FC Groningen-vakantiefoto's op de sturen voor de verkiezing van de leukste foto van dit jaar. Nu de vakantie er voor de meeste supporters weer op zit, is het tijd om te gaan stemmen welke foto de leukste is. En dat stemmen gebeurt natuurlijk weer door de bezoekers van deze website.

Aan de oproep om foto's op te sturen is gehoor gegeven, want er zijn 19 vakantiefoto's binnengekomen, ruim voldoende om een keuze uit te maken. Uit de inzendingen heeft een deskundige jury 7 foto's genomineerd die gaan strijden om de felbegeerde titel 'leukste FC Groningen-vakantiefoto van 2008'.

De bezoekers van deze website bepalen welke foto de leukste FC Groningen-vakantiefoto van 2008 wordt. Voor de winnaar wordt zijn of haar vakantie dan helemaal geslaagd, want de inzender van de leukste foto krijgt een zak borrelnoten in een smaak naar keuze!

Stemmen kun je doen op: http://www.trotsvanhetnoorden.nl/verkiezing.php.

De genomineerden zijn:


1) San Nicolaas, Aruba, ingestuurd door: Jeroen Vrijma en Tonnie Stiksma


2) Ohungumure, NamibiŽ, ingestuurd door: Mark Fransen


3) KŲnigsleiten, Oostenrijk, ingestuurd door: Arjan en Gert


4) Mallorca, ingestuurd door: Jan Hofmeester


5) Toscane, ItaliŽ, ingestuurd door: Dolf Eisses6) Kilimanjaro, Tanzania, ingestuurd door: Kilimanjaro, Tanzania7) Ameland, ingestuurd door: Martijn Beuker


Stemmen kun je doen op: http://www.trotsvanhetnoorden.nl/verkiezing.php.

Alle deelnemers veel succes!
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl