Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
FC Groningen lanceert nieuwe website 14 juli 2008
Sinds vandaag heeft FC Groningen een compleet vernieuwde website. Eind 2007 is een begin gemaakt met de interne inventarisatie van wensen voor de nieuwe internetsite van FC Groningen. Daarna werd ook extern informatie bij supporters ingewonnen en die is leidend geweest voor het uiteindelijke resultaat. Er kwam onder andere naar voren kwam dat het nieuws rondom het eerste elftal het belangrijkste ingrediŽnt moet vormen.

Het resultaat is het raamwerk waarin de komende maanden een ware vergaarbak van FC Groningen-informatie zal ontstaan. In de loop van komend seizoen zal de website worden gevuld met statistische en historische informatie vanaf 1971, het oprichtingsjaar van FC Groningen. Om die reden is een strategische samenwerking aangegaan met www.fcgstats.nl en www.fcgmuseum.nl. Doordat alle informatie aan elkaar te relateren is en zodoende met elke muisklik nieuwe artikelen opvraagbaar zijn, zal een ware digitale FC Groningen-encyclopedie ontstaan.

Via de nieuwe website, die voldoet aan alle technische eisen en normen van het jaar 2008, is het vanaf komend seizoen mogelijk online kaarten te bestellen voor thuiswedstrijden van FC Groningen. Daarnaast heeft de Junior Club een eigen gedeelte waarop de ruim 4.500 leden actuele informatie kunnen vinden. Ook zal er binnenkort een webshop worden geopend, waarin bezoekers van achter hun computer fanartikelen kunnen bestellen.

De komende weken hebben de bezoekers van de website alle mogelijkheid hun opmerkingen te plaatsen en wensen kenbaar te maken. Mede op basis hiervan zal de verdere ontwikkeling van de inhoud van de website van FC Groningen vorm krijgen. De lancering van de nieuwe internetsite is dus feitelijk een hernieuwd startschot in de elfjarige historie van www.fcgroningen.nl.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl