Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Wie maakt de leukste vakantiefoto in 2008? 21 mei 2008
Nu de selectie van FC Groningen het seizoen afsluit met een slopend voetbaltoernooi op Curaçao, is dat natuurlijk hét moment om de jaarlijkse verkiezing van FC Groningen-vakantiefoto van het jaar aan te kondigen. Want of je nou naar een tropisch eiland of naar een Waddeneiland vertrekt, neem sowieso je FC Groningenshirt, -sjaal of een ander groenwit attribuut mee en laat je op de foto zetten.

Veel supporters vinden het leuk om ook op hun vakantiebestemming te laten zien dat FC Groningen de enige echte club op deze aardbol en ver daarbuiten is en maken daar ook vaak foto's van. En wat is er dan leuker om die foto's te delen met je medesupporters? Precies, niks.

Dus of je deze zomer nou in je (bijna) blote kont in de Sahara staat of dik ingepakt op de Noordpool, pak je groenwitte shirt of sjaal erbij en laat je op de foto zetten. Stuur die foto vervolgens digitaal op naar deze site (foto@trotsvanhetnoorden.nl) en vermeld even je naam (of nickname) en uiteraard de vakantiebestemming. Alle FC Groningen-gerelateerde vakantiefoto's uit 2008 zijn welkom en bovenstaande oproep geldt ook zeker voor de delegatie die nu op Curaçao verblijft.

Dus kom maar op met die vakantiefoto's! De ingezonden foto's zullen worden geplaatst op een speciale pagina. Na de vakantie bepalen de bezoekers van deze website welke foto de leukste FC Groningen-vakantiefoto van 2008 is geworden. Voor de winnaar wordt zijn of haar vakantie dan helemaal geslaagd, want er is dit jaar wederom een vette prijs: een zak borrelnoten in een smaak naar keuze!

De eerste vakantiekiekjes (NSFW) van 2008 zijn inmiddels al binnen!
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl