Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Verslag darttoernooi Supportersvereniging 12 april 2008
Gisteren hield de Supportersvereniging FC Groningen weer een darttoernooi. Er deden uiteindelijk 29 deelnemers letterlijk een gooi naar de prijzen. Aan het einde van de avond mocht René Beukema zich tot kampioen laten kronen en de gigantische wisselbeker mee naar huis nemen.
Het darttoernooi werd voor de verandering niet in het Supportershome in de Euroborg gehouden, maar in partycentrum Piccadilly. Dit omdat het Supportershome eigenlijk net te groot en daardoor te ongezellig bleek te zijn voor een darttoernooi met een beperkte omvang.


Er wordt vandaag gedart in 'Piccadilly'


De prijzen

Er werd allereerst gestreden in vijf poules van 5 darters en één poule met 4 deelnemers. De nummers 1 en 2 van de poules en de vier beste nummers 3 streden vervolgens in de achtste finales tegen elkaar volgens het knock-out-principe.


Het toernooi is in volle gang


Eén van de drie 180's die vanavond worden gegooid

In de halve finales kwamen uiteindelijk René Beukema, die het toernooi al een keer eerder won, Jannes en Albert van de vereniging 'Noorderlicht' en de slechts 12-jarige Kevin, die tijdens zijn eerdere partijen al indruk had gemaakt met hoge scores en vooral met zijn uitgooien. Een talentje dus. In de halve finale verloor hij echter van de latere winnaar René, terwijl op een ander bord Albert van Jannes won.


Op de voorgrond de troostfinale, op de achtergrond de finale

Speciaal onderdeel van deze avond betrof het darten op Ajacieden, uiteraard met het oog op de thuiswedstrijd tegen Ajax van aanstaande zondag. Vooral de hoofden van Bruno Silva en Luis Suárez waren veel punten waard en dus een populair doelwit, terwijl ook een getroffen Rasmus Lindgren de nodige punten opleverde. Ook op andere Ajacieden werd wel gemikt, zoals op Kenneth Perez; niet voor de punten, maar waarschijnlijk gewoon omdat het een enorme kwal is.


Ondertussen kan er ook gemikt worden op de hoofden van Ajacieden


Bruno Silva is een populair doelwit


De winnaar van deze bonuscompetitie ontvangt een 'Fuck ajax'-shirt,
een stapel 'Schijt aan Amsterdam'-stickers en een pak jodenkoeken.


De nummer 3 van het darttoernooi: Jannes


De nummer 2 van het darttoernooi: Albert


De winnaar: René Beukema


René is erg blij met de felbegeerde wisselbeker

Printversie »
 

Reacties:
#1 he rene, gefeliciteerd.
kon niet komen maar probeer hem volgend jaar weer naar pekel te halen.
tot pock
spiderman | 12 april 2008, 21:37:14


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl