Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Aanstaande zondag loting Takje Toernooi 12 december 2007
Op zondag 13 januari 2008 wordt voor de derde keer het Takje Toernooi georganiseerd. Diverse supportersgroepen van FC Groningen nemen het in Sporthal Selwerd zaalvoetballend tegen elkaar op. Het deelnemersveld is inmiddels bekend en aanstaande zondag zal er in het Supportershome geloot gaan worden voor de poulefase van het toernooi.

Na afloop van de de wedstrijd FC Groningen – Willem II zal om 17.00 uur geloot gaan worden in het Supportershome van de Supportersvereniging om te bepalen welke teams het in de poulefase tegen elkaar op gaan nemen. Om alle teams een eerlijke kans te geven gaan alle teams in één bak. Na de loting zal het wedstrijdschema zo snel mogelijk bekend worden gemaakt via www.fcgforum.nl en andere supporterssites.

De deelnemende teams zijn:
  • Z-Side
  • Z-Side/JKG
  • FCGForum I
  • FCGForum II
  • Groningen Fanatics I
  • Groningen Fanatics II
  • Supportersvereniging FC Groningen
  • Takje Friends and Family
  • Team Café Flip
  • Bubbelsap Boys
Takje Toernooi III, 13 januari 2008, Sporthal Selwerd
Het Takje Toernooi is vernoemd naar FC Groningen-supporter Emiel 'Takje' Branbergen, die op 13 januari 2005 op 20-jarige leeftijd aan een spierziekte overleed. Op 13 januari 2008, de dag van het toernooi, is het dus precies drie jaar geleden dan Emiel 'Takje' Branbergen overleed. Het derde toernooi krijgt hierdoor een speciaal tintje.

Voor zijn ziekte was Emiel een betrokken FC Groningen-supporter en voetbalde hij ook mee in de zaal. Daarom werd er de voorgaande twee jaren een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd ter nagedachtenis aan Emiel. Bovendien werd er geld ingezameld voor de Vereniging Spierziekten Nederland. Dat zal ook deze editie weer gebeuren. Publiek is van harte welkom om de spelers te ondersteunen.

Locatie
Sporthal Selwerd
Eikenlaan 288
9741 EW Groningen
050-5772075

Routebeschrijving
Vanuit de richting Assen (A28): Op knooppunt Julianaplein linksaf richting Drachten. Neem de eerste afrit (ring Groningen). Ga onderaan de afrit rechtsaf (de rotonde een kwart rond). Ga bij de eerstvolgende stoplichten rechtdoor. Blijf op de ring rijden en ga vervolgens op de tweede kruising met stoplichten rechtsaf (afslag Paddepoel). Dit is de Pleiadenlaan. Blijf rechtdoor rijden (twee kruisingen met stoplichten) en volg de weg als deze op een T-kruising linksaf buigt. Ga bij de stoplichten rechts. Sporthal Selwerd ligt na 200 m aan de rechterkant.

Vanuit de richting Drachten (A7): Neem de afslag Groningen West en ga onderaan de afrit de rotonde driekwart rond. Ga bij de eerstvolgende stoplichten rechtdoor. Blijf op de ring rijden en ga vervolgens op de tweede kruising met stoplichten rechtsaf (afslag Paddepoel). Dit is de Pleiadenlaan. Blijf rechtdoor rijden (twee kruisingen met stoplichten) en volg de weg als deze op een T-kruising linksaf buigt. Ga bij de stoplichten rechts. Sporthal Selwerd ligt na 200 m aan de rechterkant.

Vanuit de richting Delfzijl: Neem de N360 richting Groningen en rij bij de stad aangekomen rechtdoor het Damsterdiep op. Ga aan het einde van het Damsterdiep rechtsaf de Petrus Campersingel op. Rij steeds maar rechtdoor over de JC Kapteynlaan, de Sumatralaan, de Asingastraat en uiteindelijk de Eikenlaan. Sporthal Selwerd bevindt zich aan de linkerkant van de weg.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl