Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Oh kom er eens kijken... 5 december 2007
Wat er in je mailbox zit! Want vandaag is de allereerste digitale nieuwsbrief van de Supportersvereniging FC Groningen verzonden. Iedereen die zich de afgelopen periode heeft aangemeld via deze website van de Supportersvereniging is vandaag dus als eerste op de hoogte! Aanmelden op de nieuwsbrief kan natuurlijk nog steeds.

De nieuwsbrief wordt in eerste instantie op ad hoc-basis uitgebracht, dus als er interessante zaken voor de leden van de Supportersvereniging en supporters van FC Groningen in het algemeen te melden zijn. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de nieuwsbrief op een regelmatig tijdstip uitgebracht zal worden. Uiteraard vormen ook de supporters zelf een bron van informatie voor de nieuwsbrief. Dus heb je op- en/of aanmerkingen, dan zijn deze meer dan welkom zodat wij hier verder mee aan de slag kunnen. We zijn bereikbaar op het mailadres: info@svfcgroningen.nl.

Had je je nu nog niet aangemeld maar wil je de volgende editie van de nieuwsbrief wel in je mailbox? Aanmelden kan nog steeds! Aan de rechterkant van de website van de Supportersvereniging hoef je alleen maar je naam en e-mailadres in te vullen, 'inschrijven' aan te vinken en op de verzendknop te drukken. Dan wordt de volgende editie van de nieuwsbrief ook naar jou verzonden.

Wil je nog even de kat uit de boom kijken, maar wel weten wat er allemaal in de eerste editie te lezen valt en hoe de nieuwsbrief er uit ziet? Dat kan natuurlijk ook. Onder het inschrijfformulier voor de nieuwsbrief staat het archief met daarin de eerste verzonden nieuwsbrief. Veel plezier en indien er vragen en/of opmerkingen zijn dan horen we dat graag.

Bron: Supportersvereniging FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl