Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Let op: fotoregistratie bij uitduel tegen sc Heerenveen 7 november 2007
Let op: supporters van FC Groningen die op zondag 9 december 2007 de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen willen bezoeken, dienen te beschikken over een (Seizoen)ClubCard met fotoregistratie. Supporters die zich hiervoor nog niet hebben aangemeld, kunnen gratis terecht bij de Supportersbalie in de Euroborg om hun (Seizoen)ClubCard te laten registreren voor uitwedstrijden.

FC Groningen beschikt voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen over 1.280 toegangskaarten. Vorig seizoen waren die in een mum van tijd verkocht. Belangstellenden die ook dit jaar mee willen naar deze uitwedstrijd dienen er echter van tevoren voor te zorgen dat hun (Seizoen)ClubCard fotogeregistreerd is. Supporters die zich dit seizoen of in de vorige seizoenen al hebben aangemeld, hoeven zich niet nogmaals aan te melden!

Fotoregistratie is een administratieve handeling, noodzakelijk voor het bezoeken van uitwedstrijden. De meeste uitsupporters van FC Groningen hebben deze handeling al laten verrichten, maar aangezien er naar Heerenveen ook vaak supporters meereizen die alleen deze uitwedstrijd in het seizoen bezoeken, wijst FC Groningen er een ieder op dat de fotoregistratie voor de start van de kaartverkoop dient te geschieden.

Eenvoudig
De eigen (Seizoen)ClubCard laten registreren voor uitwedstrijden is heel eenvoudig en kost niets. Bij de Supportersbalie in Euroborg wordt een digitale foto gemaakt, die op vertoon van geldige legitimatie wordt gekoppeld aan de (Seizoen)ClubCard. Zowel legitimatie als (Seizoen)ClubCard van FC Groningen dienen te worden meegenomen naar Euroborg. De Supportersbalie is op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

De kaartverkoop voor het duel in het Abe Lenstra Stadion start op zaterdag 24 november 2007 via TicketBox. Op vertoon van één (Seizoen)ClubCard is één kaart te koop. Er kan zowel georganiseerd per bus als op eigen gelegenheid naar Heerenveen worden afgereisd. Kaarten voor de bus kosten 31 euro. De prijs voor kaarten met eigen vervoer volgt nog, evenals de vertrektijd van de bus(sen).

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl