Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Vervoersmogelijkheden naar Florence 31 augustus 2007
Voor FC Groningen-supporters die de uitwedstrijd tegen Fiorentina bij willen wonen, zijn op dit moment twee vervoersmogelijkheden beschikbaar: afreizen op eigen vervoer of meereizen met de georganiseerde busreis van FC Groningen. FC Groningen kan op dit moment helaas nog geen georganiseerde vliegreis aanbieden. Hierdoor schuift de kaartverkoop voor deze mogelijke vliegreis een week op.

Kaartverkoop uitwedstrijd Fiorentina

De kaartverkoop voor de wedstrijd Fiorentina - FC Groningen vindt uitsluitend plaats bij de Supportersbalie in Euroborg. Supporters kunnen op de volgende manieren afreizen naar Florence:
  • met eigen vervoer
  • met georganiseerde busreis (Fantour)
  • een mogelijke georganiseerde vliegreis (onder voorbehoud van tegenstander en voldoende animo

Algemene informatie
Supporters die een kaart willen kopen voor één van de drie mogelijkheden moeten bij aankoop van de kaart een geldig legitimatiebewijs of kopie daarvan kunnen tonen. Ook dienen de adresgegevens van alle personen te worden opgegeven in verband met het verstrekken van nadere informatie. Alle fans die naar Fiorentina meereizen, zullen namelijk schriftelijk worden geïnformeerd over de omwisselpunten en omwisseltijden in Florence.
Mensen die niet in de gelegenheid zijn om zelf een bezoek te brengen aan de supportersbalie, kunnen een kopie van legitimatiebewijs en adresgegevens aan een derde meegeven. Per legitimatiebewijs of kopie daarvan wordt één kaart verkocht. FC Groningen heeft in het Artemio Franchi-stadion de beschikking over maximaal 2.400 kaarten.Optie 1: Eigen vervoer
De verkoop van losse kaarten voor supporters die op eigen vervoer naar Florence afreizen vindt plaats van donderdag 6 tot en met vrijdag 14 september 2007 bij de Supportersbalie in Euroborg (op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur). Zoals gezegd is een legitimatiebewijs verplicht en kan er per legitimatiebewijs één kaart worden gekocht. De prijs voor losse kaarten is vastgesteld op 16 euro.Optie 2: Georganiseerde busreis
De vervoerspartner van FC Groningen, Drenthe Tours, biedt tevens een busreis aan naar Italië. Deze busreis kost 130 euro, inclusief de prijs voor het toegangskaartje. De verkoop van dit arrangement vindt plaats van donderdag 6 tot en met vrijdag 14 september 2007 bij de Supportersbalie in Euroborg (op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur). Zoals gezegd is een legitimatiebewijs verplicht en kan er per legitimatiebewijs één kaart worden gekocht.Optie 3: Mogelijke georganiseerde vliegreis
In tegenstelling tot eerdere berichten, vindt er dit weekend geen kaartverkoop plaats voor een mogelijke georganiseerde vliegreis. Mogelijke opties op een vliegtuig waren vrijdagmiddag laat nog niet bekend. Hierdoor heeft FC Groningen besloten de kaartverkoop voor deze vliegreis naar Italië uit te stellen tot volgende week.

Belangstellenden voor deelname aan een vliegreis dienen derhalve vanaf volgende week deze website en de berichtgeving via andere media goed in de gaten te houden. FC Groningen wil supporters erop wijzen dat bij beschikbaarheid er snel gehandeld dient te worden, aangezien opties op vliegtuigen en stoelen slechts kortstondig kunnen worden geblokt. Uiteraard zal FC Groningen er alles aan doen om de verkoopperiode voor de vliegreis zo lang mogelijk te laten zijn, onder zo optimaal mogelijke verkoopomstandigheden.

De returnwedstrijd in de strijd om de UEFA Cup wordt op donderdag 4 oktober 2007 in Florence gespeeld. De vliegreis is een ééndaagse trip, dus vertrek op de wedstrijddag en 's avonds na afloop van het duel direct terug. Vanwege een mogelijke late terugkeer in Nederland, kan de vlucht daarom sowieso niet vanaf Eelde worden aangeboden.

Belangstellenden voor de vliegreis kunnen een kaartje kopen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Indien iemand voor een familielid, vriend of kennis een kaart wil aanschaffen is een kopie van een geldig legitimatiebewijs nodig én de persoonlijke gegevens van de persoon voor wie het kaartje bedoeld is. Dit is van belang om later correspondentie te kunnen hebben met de meereizende supporters, bijvoorbeeld met betrekking tot nadere informatie. Per legitimatie kan maar één kaartje worden gekocht.

De kaartjes dienen direct te worden afgerekend, dit kan contant of per pin-betaling. Om de vliegreis uiteindelijk doorgang te laten vinden, moet er voldoende animo bestaan. Indien er onvoldoende belangstelling is voor de vliegreis, zal het geld uiteraard worden terugbetaald aan de mensen die zich hadden aangemeld.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl