Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Vrijwillige karaokebuscombi naar Veendam 29 juli 2007
Zo'n 30 supporters reisden vandaag op een speciale manier af naar de oefenwedstrijd van FC Groningen in Veendam: met een karaokebus. Het busritje was door Drenthe Tours aangeboden aan de Supportersvereniging. Een korte impressie van deze speciale bus, die komend seizoen ook ingezet zal worden naar uitwedstrijden van FC Groningen.
Net als vorig seizoen besluit Drenthe Tours een ritje aan te bieden aan de Supportersvereniging naar een oefenwedstrijd in de voorbereiding. Vanwege het lekkere weer wordt eigenlijk gedacht aan de cabriobus die we vorig seizoen gebruiken, maar die bus blijkt ons niet meer op tijd op te kunnen pikken.

Als alternatief komt er een karaokebus voorrijden die ons naar Veendam gaat brengen. Geen slechte keuze, want ook de karaokebus blijkt in de smaak te vallen.


Op het eerste oog lijkt het een normale dubbeldekker


'Let us entertain you!'.


Flinke boxen aan de buitenkant, zodat ook de omgeving mee kan genieten


Flinke boxen aan de binnenkant van de bus


Bovenin heeft de bagageruimte plaats gemaakt voor nog meer boxen

Na het welkomspraatje door de chauffeur, die uitlegt wat de mogelijkheden van de bus zoal zijn, wordt de eerste DVD opgestart en blijkt de vertolking van 'Als de nacht verdwijnt' van Jantje Smit op het lijf van de voorzitter van de Supportersvereniging te zijn geschreven.


Er is uiteraard een gevarieerd assortiment karaoke-DVD's aan boord


Dan kan de playlist er bij gepakt worden...


Een nummer geselecteerd worden...


En kan Jantje Smit vertolkt gaan worden


Of hits uit de jaren '80.


Veel zangtalent aan boord

Al met al een zeer speciaal en geslaagd tripje. Namens alle deelnemers aan deze vrijwillige karaokebuscombi onze hartelijke dank aan Drenthe Tours voor het aanbieden van dit ritje.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl