Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Terug in de lucht 26 juli 2007
Nou ja, echt uit de lucht is TrotsvanhetNoorden.nl natuurlijk niet geweest, maar wegens technische problemen Ún een vakantie was het de afgelopen anderhalve week wel wat rustiger dan normaal op deze website. De vakantie zit er echter weer op, de technische problemen zijn ook weer zo goed als opgelost en dus gaan we weer vrolijk verder met waar we gebleven waren: de zomerstop en de oefencampagne van FC Groningen.

Inmiddels zijn er, met dank aan stand-in verslagenmaker Bas, drie fraaie fotoverslagen toegevoegd van de oefenwedstrijden van FC Groningen tegen vv Veelerveen, Sheffield Wednesday en FC Dordrecht. Zo kun je alsnog een indruk krijgen van deze oefenduels en mocht je daar nog de behoefte toe voelen, dan kun je uiteraard een reactie achter laten onder de fotoverslagen.

Vakanties zijn overigens vaak een prima voedingsbodem voor interessante nieuwe onderwerpen. Zo zal er binnenkort een stadionverslag over stadions in Oslo verschijnen en kreeg de redactie een fraai verslag toegestuurd over een bezoek aan het stadion van Real Mallorca, de laatste tegenstander van FC Groningen in de oefencampagne.

Kortom: TrotsvanhetNoorden.nl draait vanaf nu weer op volle kracht en je ziet het allemaal binnenkort wel verschijnen...
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl