Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Kaartverkoop play-offs tegen Feyenoord 29 april 2007
FC Groningen neemt het in de eerste ronde van de play-offs op tegen Feyenoord. De club uit Rotterdam-Zuid eindigde namelijk op de 7e plaats op de ranglijst. FC Groningen begint op donderdag 10 mei 2007 met een thuiswedstrijd. Op zondag 13 mei 2007 volgt de return in de Kuip. Voor dat duel geldt voor FC Groningen-supporters een verplichte buscombi. Lees verder voor meer informatie over de kaartverkoop voor beide duels.

FC Groningen - Feyenoord (10 mei 2007, 20.00 uur)
De kaartverkoop voor dit duel voor seizoenkaarthouders loopt via TicketBox tot en met vrijdag 4 mei 2007 om 18.00 uur. Voor seizoenkaarthouders geldt in deze voorrangsperiode de prijs voor normale competitiewedstrijden, tussen de 17 en 29 euro.

Vanaf zaterdag 5 mei 2007 om 9.00 uur gaan bij TicketBox de resterende kaarten voor de vakken H t/m Z en HH t/m XX in de verkoop. Alle (Seizoen)ClubCard-kaarthouders van FC Groningen kunnen vanaf zaterdag 5 mei 2007 twee kaarten (extra) kopen voor de genoemde vakken. De prijzen liggen tussen de 20 en 32 euro.

Een uitzondering geldt voor de kaarten op de Noordtribune (vakken A t/m G en AA t/m GG). Deze kaarten worden op vertoon van de combinatie van (Seizoen)ClubCard en legitimatie bij de Supportersbalie in Euroborg verkocht. Per (Seizoen)ClubCard is één kaart per persoon te koop. Speciaal voor deze verkoop is de Supportersbalie in Euroborg op zaterdag 5 mei 2007 geopend van 9.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur. De Supportersbalie is geopend zolang de voorraad strekt.


Feyenoord - FC Groningen (13 mei 2007, 14.30 uur)
FC Groningen-supporters kunnen dit duel met een verplichte buscombi bezoeken. Fotoregistratie is verplicht. Hieronder vind je de details over de kaartverkoop.FC Groningen meldt over de totstandkoming van deze verplichte buscombi:

"Het veiligheidsoverleg tussen afvaardigingen van clubs en politie uit de speelsteden van de deelnemers aan de play-offs heeft als resultaat opgeleverd, dat FC Groningen-supporters de uitwedstrijd tegen Feyenoord in de Kuip op zondag 13 mei 2007 met een verplichte buscombi moeten bezoeken.

Feyenoord heeft een gastenvak met een capaciteit van 1.600 toeschouwers, dat is verdeeld in twee segmenten. FC Groningen heeft alle kaarten geclaimd, maar werd door de politie van Rotterdam geconfronteerd met een beperking. Bij een verplichte combi mag FC Groningen maximaal 16 bussen meenemen in verband met beperkte parkeercapaciteit bij het Stadion Feijenoord. De andere mogelijkheid, reizen per trein, levert voor FC Groningen op deze korte termijn een onverantwoord financieel risico op. De club zou op woensdag 2 mei 2007 al uitsluitsel moeten geven over het aantal treinstellen dat nodig is, terwijl de verkoop dan nog niet eens is gestart.

Er zit dus niets anders op dan de verplichte combi per bus aan te bieden aan onze fans. Inmiddels is busmaatschappij Drenthe Tours al gevraagd zoveel mogelijk dubbeldekkers in te zetten, zodat mogelijk meer dan 800 fans het uitduel in De Kuip kunnen bijwonen en de ploeg op die manier kunnen ondersteunen in de jacht op een UEFA Cup-ticket."

De verkoop voor het duel start op woensdagochtend 2 mei 2007 om 9.00 uur wordt bij TicketBox. De verkoop loopt zo lang de voorraad strekt en uiterlijk tot donderdag 10 mei 2007 om 21.00 uur. Er vindt dus geen verkoop plaats in Euroborg, alleen bij de Ticketbox!

Er kan bij Ticketbox per (Seizoen)ClubCard van FC Groningen één kaart worden aangeschaft, waarbij fotoregistratie verplicht is. De prijs voor busreis en kaartje is 25 euro. Deze prijs ligt lager dan de gebruikelijke prijs van de FanTour, aangezien Feyenoord de kaarten voor de eigen fans ook met korting verkoopt.


Fotoregistratie
Heb je nog geen gebruik gemaakt van de fotoregistratie? Dit kun je gratis laten doen bij de FC-Receptie. Neem een (Seizoen)ClubCard en een legitimatiebewijs mee en er wordt ter plekke een digitale foto van je gemaakt, die wordt gekoppeld aan de (Seizoen)ClubCard. Doe dit wel minimaal drie dagen voor de uitwedstrijd. Alle (Seizoen)ClubCards die vorig seizoen zijn geregistreerd, blijven ook dit seizoen automatisch fotogeregistreerd.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl