Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Laatste kans omwisselen kaart Feyenoord 4 april 2007
Hoewel het overgrote merendeel van de supporters hun kaart voor de wedstrijd tegen Feyenoord al heeft omgewisseld, zijn er 60 mensen die zich nog niet hebben gemeld in de Euroborg. Deze groep heeft nog tot en met donderdagavond 20.00 uur de kans de niet geldige toegangskaart om te ruilen voor een nieuw, wl geldig, entreebewijs. Hierbij is het laten zien van een legitimatie verplicht. De Supportersbalie in Euroborg is vanaf 10.00 uur geopend.

FC Groningen wil er nogmaals met klem op wijzen dat het geen zin heeft zonder een nieuwe toegangskaart naar Rotterdam te reizen. De oude kaarten worden geblokkeerd en de lokale autoriteiten in Rotterdam hebben nadrukkelijk aangegeven dat de Kuip niet kan worden betreden zonder een nieuwe kaart.

Dit is voor FC Groningen nogmaals een duidelijk signaal en de bevestiging dat supporters die menen toch zonder een omgewisselde kaart naar Rotterdam te kunnen reizen, de Kuip niet zullen binnenkomen.

FC Groningen hoopt dan ook dat de betreffende groep zich alsnog meldt bij de club voor een nieuwe toegangskaart om op die manier ongewenste situaties rond de Kuip te voorkomen. Hoewel er in het voortraject problemen zijn geweest, zit er niemand te wachten op een verstoring van een voetbalfeest met meer dan duizend goedwillende FC Groningen-supporters.

De club is bekend met het feit dat veel supporters zondagochtend per trein zullen afreizen naar Rotterdam. De Nederlandse Spoorwegen laten weten dat buiten de trein van 9.02 uur ook treinen die later uit Groningen vertrekken op tijd zullen arriveren in Rotterdam en het advies is dan ook om gezien de te verwachte drukte verspreid te reizen.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl