Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Omwisselen Willem II-uit gewijzigd 2 maart 2007
Goed nieuws. De lokale driehoek in Tilburg heeft vanmorgen in al haar wijsheid besloten het omwisselmoment in Meerkerk voor de autocombi van FC Groningen-supporters te schrappen. Supporters kunnen nu hun autocombi-kaart omwisselen bij het uitvak in Tilburg en zijn dus niet meer gebonden aan een bepaald vervoersmiddel en een bepaalde route om naar Tilburg af te reizen.

In eerste instantie moesten supporters van FC Groningen eerst een parkeerkaart omwisselen op een parkeerplaats bij een restaurant in Meerkerk en volgens een bepaalde routebeschrijving naar Tilburg rijden, waar men bij het uitvak weer een andere kaart om moest wisselen, om uiteindelijk het stadion te mogen betreden. Vreemd genoeg betreft het hier gewoon een A-wedstrijd en is er vrije verkoop voor de thuistribunes. Er is niet eens een clubcard nodig om kaarten voor de thuisvakken te kopen.

Men maakte het voor de bezoekende supporters van FC Groningen dus lastiger om het uitvak binnen te komen en men legde bezoekers van de thuistribunes geen strobreed in de weg. Een uiterst vreemde situatie natuurlijk. De Supportersvereniging van FC Groningen heeft hierop haar bezwaren kenbaar gemaakt aan FC Groningen. FC Groningen heeft vervolgens contact gezocht met Tilburg, om er voor te zorgen dat deze regeling enigszins versoepeld zou worden.

In eerste instantie wilde men in Tilburg de regeling niet aanpassen, maar toen ook de politie Groningen aangaf dat deze regeling eigenlijk niet helemaal klopte, heeft men er nog eens goed naar gekeken. Met als gevolg dat de regeling nu toch versoepeld is en supporters van FC Groningen hun kaart kunnen omwisselen bij het uitvak in Tilburg.

Nog even de informatie over de kaartverkoop voor de autocombi op een rijtje:

Verkoop autocombi via Supportersbalie Euroborg
Vanaf maandag 26 februari 2007 om 9.00 uur tot en met donderdag 8 maart 2007 om 18.00 uur. Een kaartje kost 17,50 euro. (Seizoen)ClubCard van FC Groningen verplicht. Per (Seizoen)ClubCard van FC Groningen is één omwisselbiljet voor het gastenvak te koop.

Uitleg: Bij parkeerplaats 'de Kraal' achter het gastenvak van het Willem II stadion wordt het omwisselbiljet geruild voor het originele toegangsbewijs. Personenbusjes zijn niet toegestaan. De kassa van het uitvak in het Willem II-stadion is op de wedstrijddag gesloten voor verkoop. (bron: FC Groningen)

Bron: SV FC Groningen, FC Groningen
Printversie »
 

Reacties:
#1 Het kan dus wel! Dit is veel beter en nu hopen op een paar 100 man.
michel | 2 maart 2007, 16:33:37
#2 Niet meer dan logisch.
Vak_M | 2 maart 2007, 17:08:22
#3 Zo zo was dat nu zo moeilijk tilburgers
Mie | 2 maart 2007, 17:56:13
#4 GVD... iemand kaarten kopen voor de KingSide????
mkrops | 2 maart 2007, 18:45:40
#5 Het wordt al beter...dus nu kan de Klaas-bus wel rijden? Zou wel leuk zijn. We zullen zien. De spelers weten dat het moeilijk wordt, maar vertrouwen op winst daar in Tilburg...winst voor ons FC Groningen dus. Maar dat leek me voor de hand liggend. Goede reis dan zou ik maar zeggen.

Liefs,
Rennie
RennieServiceE | 6 maart 2007, 08:24:36


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl