Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Aanstaande zaterdag collecte Groningen Fanatics 5 december 2006
Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PSV van aankomende zaterdag houden de Groningen Fanatics weer hun jaarlijkse collecte. Bij alle ingangen van het stadion staan mensen met collectebakken vanaf het moment dat het stadion open gaat tot ongeveer vijf minuten voor het begin van de wedstrijd.

De collecte is bedoeld om geld in te zamelen zodat tijdens de tweede seizoenshelft weer een aantal sfeeracties gemaakt kunnen worden. Deze acties kosten namelijk veel geld. Zo kostten de acties in de thuiswedstrijd tegen Partizan Belgrado bijvoorbeeld ruim 2.500 euro.


Een van de acties bij FC Groningen - Partizan Belgrado

De jaarlijkse collecte bepaalt voor een belangrijk deel de jaarbegroting van de Groningen Fanatics. Naast de collecte krijgen de Groningen Fanatics van de Supportersvereniging FC Groningen een euro per jaar voor elk lid ter beschikking gesteld. Dit seizoen komt dat neer op 3.000 euro. Verder verkopen de Groningen Fanatics eigen merchandise om geld te genereren.

In het seizoen 2003-2004 werd door het Ultimate Fan Team (UFT), de voorloper van Groningen Fanatics, voor het eerst gecollecteerd. De opbrengst bedroeg toen 1.000 euro. In de twee seizoenen erna steeg de opbrengst van de collectes via 1.100 euro naar 2.000 euro. Uiteraard hopen de Fanatics dat deze stijgende lijn voortgezet zal worden.

Draag zaterdag je steentje bij aan de sfeeracties in de Euroborg en daarbuiten! Doneer wat kleingeld (of groot geld) in één van de collectebakken. De opbrengst van de collecte wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt op de website van de Groningen Fanatics. Alvast bedankt voor je gift.

Bron: Groningen Fanatics
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl