Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Straftrainingen voortaan online te volgen 14 november 2006
De straftrainingen van FC Groningen worden voortaan live via internet uitgezonden. Op de website www.fctv.nl zijn de prestaties van de spelers op het nieuwe strafkamp bij de Euroborg overal ter wereld te volgen. Ideaal voor mensen die geen zin hebben om moeite te doen voor deze spelers die zich gewilloos door FC Twente lieten afslachten.

De website is een initiatief van de broers Christian en Toine Branbergen. De broers zitten in hun pas verworven kantoorruimte bovenop het splinternieuwe trainingsveld van FC Groningen en besloten een webcam voor het raam te zetten.

"Het is min of meer toeval", vertelt Christian. "Een vriend wees ons erop dat we vanaf hier precies de beste hoek en de ideale hoogte hebben om de training live te registeren." Ze willen een gastenboek op de site zetten zodat de FC Groningen-volgers met elkaar kunnen 'praten' tijdens de training. Ook komt er een film waarin de aanleg van de nieuwe accommodatie is te zien.

CommerciŽle motieven hebben ze niet. "Al is het natuurlijk wel leuk als we veel bezoekers krijgenĒ, zegt Christian. En mocht www.fctv.nl een groot succes worden? "Dan kopen we een duurdere webcam. Zodat de beelden nog scherper zijn."

Bron: Dagblad van het Noorden

Update: De trainingen van FC Groningen zijn niet meer bovenstaande website te volgen. Dit naar aanleiding van onder andere de kritiek van Ron Jans. Die vindt dat de selectie moet kunnen trainen, zonder dat de hele wereld meekijkt. Het internetbedrijf heeft, in goed overleg met de directie van FC Groningen, besloten de webcam weg te halen.

Printversie »
 

Reacties:
#1 Leuk initiatief
DelfzijlFC | 14 november 2006, 14:52:15
#2 wel lache om dat ff te zien

alleen jammer dat er geen herhalingen zijn
Forza-FCG | 14 november 2006, 22:35:21


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl