Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Gratis buspendel naar Stadion Partizana 13 september 2006
Het bericht op de site van FC Groningen oogt eerst vriendelijk: gratis pendelbussen vanaf Hotel Intercontinental naar Stadion Partizana. Tof man, goed geregeld, denk je dan. Totdat je even verder leest en blijkt dat deze dienst niet geheel vrijwillig is. Compleet met politie-begeleiding en al is deze service er vooral op gericht om de FC Groningen-supporters zo snel mogelijk het uitvak in te duwen. En dat is toch iets minder tof.

"Supporters van FC Groningen die donderdagavond in Belgrado de UEFA Cup-wedstrijd bijwonen, kunnen vanaf 16.00 uur parkeren bij Hotel Intercontinental en van daaruit met een gratis buspendel naar het Partizan-stadion. Reizigers met de charter vanaf Schiphol zullen met bussen van en naar het vliegveld worden vervoerd.

Dit is zojuist uit een overleg tussen beide clubs en de politie in Belgrado naar voren gekomen. De gekozen constructie is noodzakelijk om de veiligheid van de bezoekende supporters te kunnen waarborgen. FC-supporters die zich overdag ophouden in de binnenstad, kunnen begeleiding krijgen van de lokale politie. Dit om eventuele confrontaties te voorkomen. De club vraagt dan ook nogmaals aan de fans zich netjes en bij voorkeur zonder clubuitingen in Belgrado te begeven.

De supporters die met de chartervlucht reizen, zullen in pendelbussen naar het stadion worden vervoerd. Bussen en auto's met FC-supporters kunnen parkeren bij Hotel Intercontinental waar ook de meegereisde sponsors en pers vanuit Nederland overnachten en zullen met een pendelbus onder politiebegeleiding naar het stadion worden vervoerd. Bij het Partizan-stadion is geen parkeergelegenheid.

Vanaf 17.00 uur kunnen de omwisselbiljetten worden verruild voor toegangskaarten bij de trap van Vak H, gelegen aan de noordzijde van het Partizan-stadion. Het duel begint om 19.00 uur. Na de wedstrijd worden de fans enige tijd opgehouden in het uitvak. Vervolgens wordt de 'charter'-groep vervoerd naar het vliegveld en de overige supporters met de pendeldienst naar Hotel Intercontinental.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

Reacties:
#1 zwaar kut
zuipschuit | 13 september 2006, 01:29:57
#2 tjah lullig.
ben er zelf helaas niet bij maar ik wens de supporters van de FC heel veel plezier tijdens de wedstrijd.
en dat we maar een paar puntjes mogen pakken.

greets the fly
tot in de groene hel
the_fly | 13 september 2006, 07:38:33
#3 nou dat kan een mooi zooitje worden daar. sterkte voor degene die heen gaan....
andre | 13 september 2006, 08:12:48
#4 Prima toch!! Auto en supporter veilig, daar gaat het toch om. Ik kan mij niet voorstellen dat al deze maatregelen nergens voor nodig zijn. Tja, tis jammer dat de stad Belgrado zo niet bezocht kan worden.
GertieJanuz | 13 september 2006, 08:19:10
#5 Nou mensen, laat de sjaaltjes, petjes ed maar thuis, geen clubuitingen!! (als je Belgrado in wil tenminste). Nou ja zeg. Wens iedereen heel veel plezier en sterkte die zich daar heen waagt!
northernlady | 13 september 2006, 10:40:01
#6 Ff wat anders tussendoor (bij gebrek aan prikbord), de Groene Hel doet t weer!!
northernlady | 13 september 2006, 10:44:47
#7 Allemaal in de clubkleuren; zijn ze nou helemaal! PRoud to be a farmer.
Enne... heeft GF nog een actie georganiseerd? Gaan er wat banners, vlaggen ed mee?
Pier | 13 september 2006, 11:20:37
#8 Zoals ik al in een ander berichtje zei bij een vorig item...Ik hoop dat we de meegreisde supporters weer zonder schade in de Euroborg terugkrijgen.
In de stad mag je dus geen Groen-Wit dragen en geen FC items in je auto enzo hebben... Logisch als je ziet hoeveel rotzooi er in Belgrado momenteel is om het voetbal. Ik vind echter dat de politie ons er niet van mag weerhouden om veel groen en wit mee te nemen aan vlaggen, shirtjes, banners, sjaaltjes en grote vlaggen naar het stadion tijdens de wedstrijd...dat zou echt tegen de normale regels van de UEFA in zijn. Elke club zal zijn/haar uitingen met kleuren mogen laten zien in het stadion. We zullen zien. Ik ga het allemaal van afstand in De Euroborg bekijken!

Groeten, knuffels, mazzels,
Rennie
RennieServiceE | 13 september 2006, 13:33:09
#9 Welkom in de wereld dat voetbal heet, nou veel plezier daar of moet ik zegen sterkte?!.Ik hoop dat het allemaal goed komt daar, maar is wel een overlevings tocht lijkt mij!?.
manueluutpeize | 13 september 2006, 15:38:54
#10 Beetje jammer inderdaad. Ben het er wel mee eens dat de veiligheid voorop moet staan maar toch. Het zal in ieder geval een mooi feest worden en hopelijk komen we er met een overwinning op zak vandaan. 1-3 lijkt me een mooie uitslag.

P.s. Harris, waar heb je die foto met die bussen vandaan, die bus op de voorgrond staat nu al een paar jaar bij mij op het erf, omgebouwd voor de autosport.
TheIceman | 14 september 2006, 11:01:28
#11 We hadden deze bus gemist.
En zijn met taxi naar het stadion gegaan.
No Problem.
potje | 18 september 2006, 14:26:36


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl