Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Slecht begin tweede seizoenshelft 25 januari 2004
FC Groningen is de tweede helft van de competitie niet sterk begonnen. Op eigen veld speelden de Groningers futloos en verloren uiteindelijk terecht van landskampioen PSV: 0-2

FC Groningen is bij tegenstanders berucht om de vechtlust en strijd die in het eigen Oosterparkstadion wordt getoond. Een verdienste van Ron Jans, die dat aspect van het spel van FC Groningen weer nieuw leven heeft ingeblazen en bekend staat om zijn visie dat er in eerste instantie keihard geknokt moet worden. Jans zal teleurgesteld zijn over het spel tegen de landskampioen.

Het lijkt alsof er angst en ontzag in de benen zit bij de Groningers, want men laat PSV in zijn spelletje komen. En dat terwijl je in een dergelijke wedstrijd juist niks te verliezen hebt. Je kunt alleen maar extra punten scoren, maar dan moet je er wel voor knokken en het PSV lastig maken.

Dat gebeurt niet en PSV komt gemakkelijk op 0-2. Daarna vinden ook de Eindhovenaren het wel best en ze spelen de wedstrijd zonder problemen uit. Het publiek in het Oosterparkstadion reageert teleurgesteld op het optreden van hun helden. Dé kans voor FC Groningen om in de uitwedstrijd tegen NAC op zoek te gaan naar revanche.

Opstelling FC Groningen: Beukenkamp; (c) Elshot, Van der Linden, Kruiswijk, Florén; Matthijs, Krtsev (46' De Witte), (C) Van Gessel (72' Landerl), Hugo (65' Tuhuteru); Drent, Pinas

Opstelling PSV: Waterreus; Bogelund, Hofland, Bouma, Lee; (C) Van Bommel, Vogel, Lucius; Vennegoor (86' Vonlanthen), Robben (92' Edson), De Jong (74' Park)

Scoreverloop: 32' Bouma (vrije trap) 0-1, 37' Vennegoor of Hesselink 0-2

Scheidsrechter: Vink

Toeschouwers: 12.430

Printversie »
Fotoverslag »

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl