Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Reservelijst voor seizoenkaarten 20 juni 2006
Vanwege het overweldigende succes van de seizoenkaartverkoop heeft FC Groningen besloten een reservelijst in te voeren. Supporters die naast een seizoenkaart hebben gegrepen kunnen zich voor 10 euro op deze lijst laten zetten. Plaatsing op deze wachtlijst is geen garantie op een seizoenkaart, maar het maakt de kans wel een stuk groter.

In zijn wekelijkse nieuwsbrief zegt Hans Nijland hierover het volgende:

"Supporters die nu mis hebben gegrepen, hebben de mogelijkheid zich voor 10 euro te laten plaatsen op een reservelijst. Dit bedrag bestaat uit administratiekosten én het verkrijgen van een clubcard. Die clubcard is in de meeste gevallen sowieso nodig voor het aanschaffen van eventuele losse kaarten en/of kaarten voor uitduels van FC Groningen. Mensen die al een clubcard hebben, betalen 5 euro om zich op de reservelijst te laten plaatsen.

Geregistreerde supporters op de reservelijst hebben voor het seizoen 2007/2008 ná sluiting van de verlengingsperiode voor de huidige seizoenkaarthouders, het eerste recht op een seizoenkaart. Daarnaast wordt met deze supporters op volgorde van aanmelding als eerste contact opgenomen indien er onverhoopt alsnog een enkele seizoenkaart beschikbaar komt. En dat is denkbaar, want deze week zal met een aantal van hen al contact worden gezocht omdat een paar mensen om uiteenlopende redenen uiteindelijk besloten heeft toch af te zien van hun seizoenkaart.

Geïnteresseerden kunnen zich op werkdagen tussen 10.00 uur en 18.00 uur melden bij de supportersbalie in Euroborg om zich op de lijst te laten plaatsen. De reservelijst geeft echter geen enkele garantie op een seizoenkaart, want theoretisch kunnen alle huidige seizoenkaarthouders hun abonnement verlengen."

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

Reacties:
#1 Is toch wel een goeie. Misschien kunnen supporters die ook echt een seizoenskaart willen maar toch niet een konden krijgen alsnog heen.
michel | 20 juni 2006, 17:56:24
#2 meer zitplaatsen dus, waardoor de capaciteit uitkomt op ongeveer 24.000 toeschouwers. Is dus al nodig, dat blijkt nou al weer. Groningen is hot in het noorden, en heeft te maken met het europese avontuur waar de FC ook in terecht komt. Is er ook nog meer kabaal in de euroborg
David Helder | 20 juni 2006, 18:24:45
#3 ik hoop echt dat er nog kaarten beschikbaar komen want ik sta ongeveer 20ste op de wachtlijst en hoop het echt:d
Frekie | 20 juni 2006, 19:20:15
#4 Laat onze FC eerst maar 'consolideren'. Ik wil het wel eens zien als het 'minder' gaat met de FC (denk aan 13e plaats) of er dan wel ook zoveel mensen belangstellend zijn. Een drie-kwart gevulde euroborg na uitbreiding zal zonde zijn natuurlijk.
vak MM | 20 juni 2006, 20:30:54
#5 tuurlijk wel als je dan niet supporter van FC meer bent kun je jezelf geen suporter noemen
vak C | 20 juni 2006, 20:59:18
#6 @vak C, nee maar dat krijg je wel met al die Gloryhunters die nu allemaal in de rij stonden... Ik ben het eens met Vak MM, eerst maar eens zien of de Euroborg de komende 5 jaar vol zit en dan zien we wel verder.
Dublin | 21 juni 2006, 08:16:58
#7 Ik vind dat we nu eens moeten op houden over die gloryhunters. Je hebt overal mensen die op succes af komen. Waarschijnlijk doe je dat zelf ook! We kunnen ons beter richten op de toekomst en genieten van de behaalde successen.

Daarnaast is het een vorm van discriminatie. De mensen die over dit onderwerp beginnen, voelen die zichzelf net iets beter als de "gloryhunters". Dit omdat ze toch iedere keer even willen benadrukken dat hun er altijd wel bij zijn.
Z-Side | 21 juni 2006, 09:23:00
#8 Voor de mensen die nu pas een seizoenskaart willen hebben is het jammer. Er wordt nu dus al gepraat over een uitbreiding van het stadion. Maar als Groningen een iet wat tegenvallend seizoen draait zie je ze niet weer. En dan zit je mooi in een driekwart gevulde Euroborg. En dat zou ten koste gaan van de geweldige sfeer.
Beloji | 21 juni 2006, 10:02:27
#9 Ben het helemaal met je eens z-side, er wordt nou net gedaan of iedereen die in de rij stond een ''glory hunter'' is. Dat is natuurlijk de grootste onzin!! Ik heb zelf volgend seizoen pas een auto, dus kon dit seizoen gewoonweg niet zo vaak heen!! mazzel
Voskovic | 21 juni 2006, 13:33:42
#10 stadion moet echt niet heel veel groter worden, als het starks weer eens wat minder gaat met de fc dan komen al die glory hunters niet meer en dan speelt de fc in een voor de helft gevuld stadion, zou toch jammer zijn. dat ze nu 5e zijn geworden wil niet zeggen dat dat de komende jaren ook weer gaat gebeuren.
robbie | 21 juni 2006, 14:47:34
#11 Of je bent supporter, of je bent het niet. Kijk nou maar eens naar de wachtlijsten, iedereen wil in dit prachtige stadion een seizoenskaart bemachtigen. Ook als het minder gaat, praat ik over een plek in het rechterrijtje. Moet het publiek niet wegblijven, dat noem ik dan een stelletje nepsupporters. We moeten de FC altijd blijven ondersteunen, wat de meeste van ons ook altijd blijven doen. En dat doe je ook, om goede spelers naar Groningen te halen. Dat leverd ook extra supporters op
David Helder | 21 juni 2006, 15:21:03
#12 Helemaal met je eens Z-side, iedere FC-supporter telt evengoed mee! Ik irriteer me mateloos over dat gedoe met zogenaamde gloryhunters , want het klinkt arrogant en het is bovendien puur over één kam scheren. En er wordt zelfs al over een 13e plek + een halfvol stadion gesproken terwijl dit nog niet eens het geval is geweest! Onnodig vooruitlopen op de feiten dus.
Overigens lijkt dit me toch het juiste moment om het veld te verdiepen en vervolgens tribunes naar beneden uit te breiden met +- 2500 plekken want er kleven alleen maar voordelen aan: De capaciteit wordt niet overdreven veel groter dus een risico op lege tribunes heb je niet snel, de nieuwe rijen bieden plek aan de mensen die nu een seizoenskaart zijn misgelopen, de tribunes zullen geheel tot aan de boarding lopen, dus de sfeer wordt nóg Engelser en bovendien mogen er vanaf 22500 interlands worden gespeeld in een stadion. Kortom: Meteen doen! Grotere uitbreidingen met een 3e ring komen later wel, als het structureel vol zit.
Vak M | 21 juni 2006, 23:30:18


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl