Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Eindfeest Supportersvereniging op 5 mei 30 april 2006
De Supportersvereniging wil dit geslaagde seizoen graag swingend beŽindigen en vieren hoe goed onze FC het dit seizoen gedaan heeft! Daarom organiseert de SV op vrijdagavond 5 mei 2006 een feestavond waarbij de volledige selectie van FC Groningen aanwezig zal zijn en ook enkele leden van het management. De aanvang is 20.00 uur.

Op de avond zelf zal er naast het vieren van de geweldige prestaties van onze club ook afscheid genomen worden van Jeroen Lambers en Geert Kuiper. Daarnaast wordt er een interactieve quiz tussen spelers en supporters georganiseerd en treedt de band Sunshine op.

Wil jij kans maken om de eer van de supporters te mogen verdedigen in de quiz tegen de FC-spelers of heb jij zin in een gezellig feestje met de spelers van jouw club en je medesupporters, kom dan langs! Deze avond is alleen voor leden van de supportersvereniging.

Aanmelden is niet verplicht maar ons supportershome heeft een maximale capaciteit dus hoe eerder je je aanmeldt, des te zekerder ben jij van een plekje in het home tijdens dit onvergetelijke feest! Aanmelden kan tot en met 4 mei 2006 via activiteit@svfcgroningen.nl. Vermeld in je e-mail als onderwerp "spelersavond" en noteer even de volgende gegevens:

Naam, adres en woonplaats
Telefoonnummer
Emailadres

Je krijgt binnen twee dagen een bevestiging toegestuurd! In verband met regels van FC Groningen waaraan de SV zich moet houden zal de avond uiterlijk 01.30 uur afgelopen zijn.

Bron: Activiteitencommissie SV FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl