Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Martin Drent onthult portret 13 april 2006
Na afloop van de wedstrijd FC Groningen - FC Utrecht van het seizoen in de Euroborg heeft Martin Drent een portret van zichzelf onthuld in het Supportershome. Het portret werd gemaakt door tekenlerares Maria Streutker, die vrijwilligster is bij de Supportersvereniging en één van de grootste fans van Martin.

Martin Drent onthult het portret en is zichtbaar verrast

Drent werd uiteraard hartelijk onthaald door de vele fans in het Supportershome, want hoewel hij niet meer bij FC Groningen speelt, zal Drent altijd welkom blijven in Groningen. Interim-voorzitter van de Supportersvereniging Roger Stinissen kondigde vanaf de stamtafel de onthulling van het portret aan. Toen Martin het doek voor het portret wegtrok, was hij zichtbaar verrast en blij. "Dat lijkt wel mijn knappere broer", aldus de geportretteerde, wiens wilde haren zowaar langer zijn geworden.


Martin bedankt Maria voor dit fraaie kunstwerk


Martin en Maria voor het portret

Drent vertelde dat hij toch wel een moeilijk jaar achter de rug heeft, maar dat er altijd steunbetuigingen bleven komen van FC Groningen-fans, waaronder Maria. Daarom wilde hij ook graag meewerken aan de onthulling van het portret. Het kunstwerk was natuurlijk nog niet helemaal compleet zonder de krabbel van Drent zelf, dus die werd er ter plekke opgezet. Het Supportershome heeft er een sieraad bijgekregen.


Martin signeert het kunstwerk

Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl