Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Groningers op bezoek bij Hibernian 11 april 2006
Afgelopen weekend reisden 20 FC Groningen-supporters naar Schotland om gezamenlijk met enkele Hibernian-supporters de uitwedstrijd Aberdeen - Hibernian te bezoeken. De wedstrijd zelf was behoorlijk kut, maar de busreis van en naar Aberdeen was geweldig. Net als de rest van het weekend, want Edinburgh is gewoon een fantastische stad.

Sinds een aantal jaren gaan er geregeld supporters van FC Groningen naar Schotland om wedstrijden van Hibernian te bezoeken. Afgelopen weekend is de grootste groep tot nu toe naar Edinburgh afgereisd om de wedstrijd Aberdeen - Hibernian te bezoeken. Deze trip trok de aandacht van de media en ook de directie van Hibernian was vol lof.

De vriendschapsband heeft er zelfs toe geleid dat de directie van Hibernian heeft aangegeven dat ze graag in Nederland een oefenwedstrijd tegen FC Groningen wil spelen. De Supportersvereniging FC Groningen heeft de club inmiddels op de hoogte gebracht van de wens van Hibernian. De komende tijd zullen er gegevens uitgewisseld worden en dan moeten beide partijen maar eens een potje tegen elkaar gaan voetballen.
Printversie »
Fotoverslag »

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl