Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Nieuwe scoreborden voor de Euroborg 11 april 2006
Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen krijgt de Euroborg de beschikking over twee geavanceerde beeldschermen. Op de megaschermen, die maar liefst zes bij vijf meter zijn, kunnen de supporters onder meer de tijd, de stand en de herhalingen van doelpunten zien. Ook bieden de ultramoderne schermen volop mogelijkheden om films te vertonen en te adverteren.


Een impressie van de nieuwe beeldschermen

De Euroborg beschikt straks over beeldschermen die de kwaliteit van de schermen in de Amsterdam ArenA en het Philips-stadion overtreffen. Met de komst van deze megaschermen verdwijnen de veel besproken onleesbare scoreborden die op dit moment in de Euroborg hangen. Vermoedelijk komt er dan ook een eind aan het ludieke scorebord van de Kantens supporters op de Zuidtribune en het scorebord van de skybox van Opel Van der Molen.


Het ludieke scorebord van
Kantens supporters

Het ludieke scorebord van
Opel Van der Molen

De komst van de schermen kost FC Groningen niets, want ze worden aangeboden door het bedrijf Bos Nieuwe Media. Dit bedrijf plaatst de beeldschermen en verzorgt in samenwerking met FC Groningen Media tevens de exploitatie ervan. De helft van de reclame-opbrengsten gaat rechtstreeks naar FC Groningen.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl