Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Morgen: Takje Toernooi 2006 31 maart 2006
Morgenmiddag 1 april 2006 wordt het tweede Takje Toernooi gehouden: het zaalvoetbaltoernooi dat is vernoemd naar de veel te vroeg overleden FC Groningen-supporter Emiel "Takje" Branbergen. Net als vorig jaar zal er weer geld ingezameld gaan worden voor de Vereniging Spierziekten Nederland, die onder meer onderzoek doet naar de ziekte waaraan Takje is overleden.

De locatie van het tweede Takje Toernooi is Sporthal De Weijert in Groningen. Er wordt gespeeld van 12.00 uur tot 17.00 uur. De volgende teams zullen gaan strijden om de eer:
  • Unofficial FCG-forum team 1
  • Unofficial FCG-forum team 2
  • Supportersvereniging
  • Z-side/ Jongeren kern
  • Groningen Fanatics
  • Familie en vrienden van Takje
Nadere informatie over het toernooi kun je vinden op de speciale website over het Takje Toernooi 2006.

En ook al voetbal je zelf niet mee, dan ben je ook als toeschouwer meer dan welkom in Sporthal De Weijert. Want zonder publiek zijn de spelers op het veld ook niet tot grootse dingen in staat. Dus kom langs en steun de spelers. Het Takje Toernooi 2006 moet wederom een doorslaand succes worden!

Locatie
Sporthal De Wijert
Vondellaan 75
9743 LR Groningen
050-5251334

Routebeschrijving
Vanuit de richting Assen: Neem op de A28 afslag 39 (Groningen-Zuid) en ga onderaan de afslag bij de stoplichten rechtsaf de Ketwich Verschuurlaan op. Ga bij het tweede stoplicht linksaf de Vondellaan op en blijf deze volgen tot aan de rotonde. Deze rotonde ga je half rond en dan verschijnt de sporthal direct aan de linkerkant.

Vanuit de richting Drachten: Neem op de A7 afslag 36 (Groningen-West) zodat je uitkomt op de rotonde bij de Gasunie / Martiniplaza. Ga bij deze rotonde direct rechts de Laan v/d Vrijheid op en ga bij de stoplichten rechtdoor (Overwinningsplein). Deze weg gaat na de brug over in de Van Iddekingeweg en blijf deze volgen tot aan de rotonde. Deze rotonde neem je driekwart zodat je de Vondellaan op rijdt, waar direct aan de linkerkant de sporthal staat.

Vanuit de richting Hoogezand, Delfzijl: Neem in Groningen de oostelijke ringweg richting het Julianaplein en neem afslag 37 (Helpman). Ga onderaan de afslag bij de stoplichten linksaf de Hereweg op en blijf de Hereweg vervolgen (voorbij de gevangenis) tot aan de stoplichten. Ga bij deze stoplichten rechtsaf de van Iddekingeweg op en rij door tot aan de rotonde. Bij deze rotonde ga je rechtsaf, waarna de sporthal direct links staat.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl