Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Verkoop DVD ten behoeve van VSN 14 maart 2006
Op zaterdag 1 april 2006 wordt het tweede Takje Toernooi gehouden ter nagedachtenis aan de helaas te vroeg overleden FC Groningen-supporter Emiel 'Takje' Branbergen. Net als vorig jaar wordt er weer een inzamelingsactie gehouden voor Vereniging Spierziekten Nederland, die onder meer onderzoek doet naar de ziekte van Emiel. Ook de Supportersvereniging wil haar steentje bijdragen aan de opbrengst van de inzameling.

Vorig jaar werd ruim 600 euro ingezameld en dat bedrag moet dit jaar natuurlijk overtroffen worden. In samenwerking met de Hattrick's Club van FC Groningen verkoopt de Supportersvereniging na afloop van de wedstrijd FC Groningen Ajax 200 DVD's met een impressie van de laatste wedstrijddag in het Oosterparkstadion. Verkoop vindt plaats in het Supportershome van de Supportersvereniging FC Groningen.

Op de DVD staat beelden van de laatste wedstrijd plus een videoclip van een muzieknummer van het Oosterparkstadion. De DVD is uitgebracht door de Hattrick's Club van FC Groningen. De DVD kost 5 euro en de volledige opbrengst gaat naar de Vereniging Spierziekten Nederland. Met de aankoop van de DVD steun je dus ook een goed doel. Het is natuurlijk ook mogelijk om extra giften te doneren. De uiteindelijke opbrengst zal op zaterdag 1 april 2006 bekend gemaakt worden op het Takje Toernooi.

De locatie van het Takje Toernooi is wederom Sporthal De Weijert in Groningen. Er wordt gespeeld van 12.00 uur tot 17.00 uur. Er verschijnen teams uit allerlei geledingen rondom FC Groningen op het speelveld. Onder andere een forum-team, een Z-side-team, een Groningen Fanatics-team en een Supportersvereniging-team zullen strijden om de eer. Nadere informatie over de team-indeling volgt nog. Er is een speciale website over het Takje Toernooi 2006 waarop je het laatste nieuws kunt volgen.

Ook al voetbal je zelf niet mee, dan ben je ook als toeschouwer meer dan welkom in Sporthal De Weijert. Pak je agenda er dus even bij en noteer deze dag. Het Takje Toernooi 2006 moet wederom een doorslaand succes worden!

Locatie
Sporthal De Wijert
Vondellaan 75
9743 LR Groningen
050-5251334

Routebeschrijving
Vanuit de richting Assen: Neem op de A28 afslag 39 (Groningen-Zuid) en ga onderaan de afslag bij de stoplichten rechtsaf de Ketwich Verschuurlaan op. Ga bij het tweede stoplicht linksaf de Vondellaan op en blijf deze volgen tot aan de rotonde. Deze rotonde ga je half rond en dan verschijnt de sporthal direct aan de linkerkant.

Vanuit de richting Drachten: Neem op de A7 afslag 36 (Groningen-West) zodat je uitkomt op de rotonde bij de Gasunie / Martiniplaza. Ga bij deze rotonde direct rechts de Laan v/d Vrijheid op en ga bij de stoplichten rechtdoor (Overwinningsplein). Deze weg gaat na de brug over in de Van Iddekingeweg en blijf deze volgen tot aan de rotonde. Deze rotonde neem je driekwart zodat je de Vondellaan op rijdt, waar direct aan de linkerkant de sporthal staat.

Vanuit de richting Hoogezand, Delfzijl: Neem in Groningen de oostelijke ringweg richting het Julianaplein en neem afslag 37 (Helpman). Ga onderaan de afslag bij de stoplichten linksaf de Hereweg op en blijf de Hereweg vervolgen (voorbij de gevangenis) tot aan de stoplichten. Ga bij deze stoplichten rechtsaf de van Iddekingeweg op en rij door tot aan de rotonde. Bij deze rotonde ga je rechtsaf, waarna de sporthal direct links staat.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl