Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
SV organiseert dart- en klaverjastoernooi 2 maart 2006
Gooi jij wel eens een nine-dart-finish? Of haal je liever stuk op met je nel? Er is nu weer een mogelijkheid om jouw sportieve prestaties aan andere supporters van FC Groningen te laten zien! De Supportersvereniging organiseert voor haar leden namelijk een dart- en klaverjastoernooi op vrijdag 24 maart 2006. De aanvang is 20.00 uur in het Supportershome in de Euroborg. De inleg, voor zowel darten als klaverjassen, is 3 euro per persoon.

Darten
Net als bij de vorige twee darttoernooien zijn er weer verschillende prijzen te verdienen voor de top drie en voor degene met de hoogste uitgooi. Om een speelschema te kunnen maken, moeten we wel van te voren weten wie er meedoen. Hoe je je kunt aanmelden, kun je hieronder lezen! Geef je in elk geval op vóór 20 maart! Doe het snel, zodat je er zeker van bent dat je mee kan doen want er is een maximaal aantal deelnemers! En vergeet niet om op 24 maart je eigen pijltjes mee te nemen! Het darttoernooi is alleen voor leden van de Supportersvereniging. Het darttoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door MSS betonvloeren.

Klaverjassen
Het supportershome is vergeleken met het Oosterpark enorm vergroot. En daarom leek het ons leuk om twee verschillende dingen tegelijk te organiseren. Dit keer hebben wij gekozen voor Amsterdams klaverjassen. Ook bij het klaverjassen zijn er leuke prijzen te winnen! Als je je opgeeft voor het klaverjastoernooi, wordt er wel van je verwacht dat je de regels van het Amsterdams klaverjassen kent. Je mag jezelf individueel aanmelden, maar je mag ook een team (twee personen) aanmelden in één e-mail. Om een speelschema te kunnen maken, moeten we wel van te voren weten wie er meedoen. Hoe je je kunt aanmelden, kun je hieronder lezen! Geef je in elk geval op vóór 20 maart! Doe het snel, zodat je er zeker van bent dat je mee kan doen want er is een maximaal aantal deelnemers! Ook voor het klaverjastoernooi geldt dat het alleen is voor leden van de Supportersvereniging.

Het is NIET mogelijk om je aan te melden voor zowel darten als klaverjassen. Als je beide activiteiten leuk vindt, zul je een keuze moeten maken!

Biertje?
Ben je geen darter en heb je nog nooit van Amsterdams klaverjassen gehoord, maar wil je wel gezellig even een biertje komen drinken? Ook dat kan uiteraard, wel zouden we willen vragen om je ook dan even aan te melden. Wil je gezellig iemand meenemen om een biertje te drinken en diegene is geen lid van de Supportersvereniging? Ook dat kan. Ieder lid mag eventueel één introducé meenemen maar meld dit wel even in je aanmelding.

Hoe aanmelden?
Je kunt je aanmelden via activiteit@svfcgroningen.nl. Vermeld in je e-mail als onderwerp 'Toernooi 24 maart' en noteer even de volgende gegevens:

  • Meld je je aan voor het darttoernooi / klaverjastoernooi of als bezoeker?
  • Naam, adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Eventueel naam introducé
Vind je darten of klaverjassen maar niks? Niet getreurd! De activiteitencommissie zal ongeveer één keer per maand een activiteit organiseren dus wie weet dat we de volgende keer een activiteit organiseren die jij wel leuk vindt! Houd dus deze site goed in de gaten want zodra we een nieuwe activiteit gaan organiseren, zal dat hier te lezen zijn!

Bron: Supportersvereniging FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl