Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Beeldfragmenten te zien op De Groene Hel 2 maart 2006
Gisteravond zag een nieuwe FC Groningen-supporterssite het levenslicht. Op De Groene Hel zullen een aantal fanatieke fans vanaf de Noordcurve berichten over het reilen en zeilen op en om het veld. Elke week zullen onder andere samenvattingen van de gespeelde wedstrijd te zien zijn. Het is gebleken dat hier onder supporters grote vraag naar is.

Via een discussie over beeldfragmenten op het Via het Unofficial FC Groningen Forum kwamen de webmasters op het idee om een speciale website in te richten waar beeldfragmenten van FC Groningen te downloaden zijn. Het gaat dan om zowel de wedstrijdbeelden als sfeerbeelden op de tribunes.

Een goed voorbeeld van dat laatste is het ge-owe-owe-owaat tijdens de wedstrijd FC Groningen - Feyenoord. Een week voor deze wedstrijd werd dit sfeervolle filmpje (11 MB) verspreid via de verschillende supportersites. Een nieuw lied dat een geweldige sfeer zou gaan brengen op de tribunes. In het begin nog wat onwennig, maar na de 1-0 werd er vol enthousiasme gesprongen en ge-owe-owe-owaat. Inmiddels zijn hiervan enkele sfeerbeelden te downloaden.

Inmiddels is er ook al een aantal samenvattingen van het huidige seizoen te downloaden. De ontbrekende samenvattingen van dit seizoen zullen zo snel mogelijk toegevoegd gaan worden ter lering ende vermaak.

Een prima aanvulling dus op het al bestaande assortiment aan FC Groningen-supporterssites. Neem dus zeker even een kijkje op: www.degroenehel.com.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl