Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
SV lanceert vernieuwde website 1 februari 2006
Sinds vandaag beschikt de Supportersvereniging FC Groningen over een compleet vernieuwde website. De vertrouwede onderdelen zijn gebleven, maar de website heeft een frisser uiterlijk gekregen en de nadruk zal nog meer komen te liggen op de actualiteit. Met de aantrekkelijke website wil de SV nog meer supporters bereiken met nieuws over de SV, FC Groningen en andere interessante zaken voor supporters.

Op 7 april 2005 kreeg de SV de beschikking over haar eigen website om de berichtgeving over de vereniging naar haar leden en andere supporters te verbeteren. Ook waren er onder andere voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, nabeschouwingen en fotoverslagen te vinden. Die onderdelen zullen ook op de nieuwe website blijven verschijnen.

In de afgelopen driekwart jaar is de internetredactie van de SV met een aantal personen gegroeid. Met de verhuizing naar de Euroborg is ook het ledenaantal van de SV explosief gegroeid naar meer dan 3000 leden. En dus is het voor de SV hoog tijd voor de volgende stap voorwaarts: een compleet vernieuwde en moderne website die nog meer informatie biedt.

Een samenwerking tussen de internetredactie en en het internetbedrijf WELLdotCOM heeft een fantastische website tot resultaat gehad. Het is nu de taak aan de redactie om deze website dagelijks te voorzien van de laatste nieuwtjes en foto's.

Neem dus geregeld even een kijkje op: www.svfcgroningen.nl

Bron: Supportersvereniging FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl