Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Zaalvoetbal: Takje Toernooi 2006 17 januari 2006
Het is geen grap: op 1 april 2006 staat de tweede editie van een speciaal zaalvoetbaltoernooi op het programma: het Takje Toernooi. Het toernooi is vernoemd naar FC Groningen-supporter Emiel 'Takje' Branbergen, die op 13 januari 2005 op 20-jarige leeftijd overleed. Ook dit jaar zal er weer geld ingezameld gaan worden voor de Vereniging Spierziekten Nederland, die onder meer onderzoek doet naar de ziekte van Takje.

Voor zijn ziekte was Emiel een betrokken FC Groningen-supporter en voetbalde hij ook mee in de zaal. Daarom ook werd er vorig jaar een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd ter nagedachtenis aan Emiel. Ook FC Groningen verleende zijn medewerking en er kwamen een aantal spelers naar het toernooi. Er werd maar liefst 613,38 euro ingezameld voor de Vereniging Spierziekten Nederland, een fantastisch bedrag. Het streven van dit jaar is natuurlijk om dat bedrag te overklassen.

De tweede editie van het Takje Toernooi zal worden gespeeld op zaterdag 1 april 2006. Locatie is wederom Sporthal De Weijert in Groningen. Er wordt gespeeld van 12.00 uur tot 17.00 uur. Het is ook weer de bedoeling dat er teams op het veld zullen verschijnen uit allerlei geledingen rondom FC Groningen. Je kunt dan denken aan een forum-team, een Z-side-team, een Groningen Fanatics-team en een Supportersvereniging-team. Nadere informatie over de team-indeling volgt nog. Er is ook een speciale website over het Takje Toernooi 2006 waarop je het laatste nieuws kunt volgen.

En ook al voetbal je zelf niet mee, dan ben je ook als toeschouwer meer dan welkom in Sporthal De Weijert. Want zonder publiek zijn de spelers op het veld ook niet tot grootse dingen in staat. Pak je agenda er dus even bij en noteer deze dag. Het Takje Toernooi 2006 moet wederom een doorslaand succes worden!

Locatie
Sporthal De Wijert
Vondellaan 75
9743 LR Groningen
050-5251334

Routebeschrijving
Vanuit de richting Assen: Neem op de A28 afslag 39 (Groningen-Zuid) en ga onderaan de afslag bij de stoplichten rechtsaf de Ketwich Verschuurlaan op. Ga bij het tweede stoplicht linksaf de Vondellaan op en blijf deze volgen tot aan de rotonde. Deze rotonde ga je half rond en dan verschijnt de sporthal direct aan de linkerkant.

Vanuit de richting Drachten: Neem op de A7 afslag 36 (Groningen-West) zodat je uitkomt op de rotonde bij de Gasunie / Martiniplaza. Ga bij deze rotonde direct rechts de Laan v/d Vrijheid op en ga bij de stoplichten rechtdoor (Overwinningsplein). Deze weg gaat na de brug over in de Van Iddekingeweg en blijf deze volgen tot aan de rotonde. Deze rotonde neem je driekwart zodat je de Vondellaan op rijdt, waar direct aan de linkerkant de sporthal staat.

Vanuit de richting Hoogezand, Delfzijl: Neem in Groningen de oostelijke ringweg richting het Julianaplein en neem afslag 37 (Helpman). Ga onderaan de afslag bij de stoplichten linksaf de Hereweg op en blijf de Hereweg vervolgen (voorbij de gevangenis) tot aan de stoplichten. Ga bij deze stoplichten rechtsaf de van Iddekingeweg op en rij door tot aan de rotonde. Bij deze rotonde ga je rechtsaf, waarna de sporthal direct links staat.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl