Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Vak HH is er klaar voor! 4 januari 2006
Nog vier dagen en dan speelt FC Groningen zijn eerste wedstrijd in de Euroborg tegen BV Veendam. Twee fanatieke supporters uit vak HH zijn er klaar voor. Ze hebben een website gemaakt om hun visie op FC Groningen weer te geven. Ook andere supporters uit Vak HH kunnen hun bijdrage gaan leveren op de website.

Webmasters Ap_E en Niek_W zien het helemaal zitten: "De website Vak HH zal verhalen en nieuwtjes gaan brengen met een typische Vak HH-visie. Maar omdat we niet de enige supporters in Vak HH zijn, nodigen we ook andere supporters uit dat vak uit om een bijdrage te leveren aan onze website.

Vak HH'ers kunnen een formuliertje invullen, waarmee ze een profiel aanmaken op onze website. Ze worden daarmee als het ware de 'bewoners' van Vak HH en kunnen hun verhalen en ervaringen via onze website vertellen. Een echte Vak HH-community dus.

Ook zullen we foto's gaan maken die we op de site plaatsen. Deze foto's zullen natuurlijk voornamelijk vanuit Vak HH gemaakt worden. Ook daarbij geldt dat andere supporters in Vak HH hun foto's in kunnen sturen."

De vormgeving van de website is bewust wat duister gekozen. De portretten van de webmasters ogen onheilspellend, maar in werkelijkheid is dat een knipoog naar de wijze waarop er vaak naar supporters wordt gekeken. "Het supporterswereldje wordt vaak gezien als een schimmig wereldje. Wij willen laten zien dat het ook een hele interessante verhalen te vertellen zijn rondom het stadionbezoek."

Neem dus geregeld even een kijkje op: www.vakhh.nl.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl