Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Zondag kippenvelmomentje: Oosterpark 2011 7 december 2010
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ zal Martin Groenewold optreden. Hij zal zijn speciaal geschreven lied 'Oosterpark 2011' over het afscheid van het Stadion Oosterpark ten gehore brengen. Dit is bedoeld als ode aan ons vertrek uit het roemruchte stadion aan de Zaagmuldersweg, nu bijna vijf jaar geleden. Het prachtige nostalgische nummer zal menig supporter zondag kippenvel bezorgen.

Oosterpark 2011 - Martin Groenewold


Zanger Martin Groenewold, geboren en getogen Groninger en al vele jaren seizoenkaarthouder van FC Groningen, maakte het nummer 'Oosterpark 2011'. Het nummer is een prachtige nostalgische terugblik op de hoogte- en dieptepunten die FC Groningen beleefde aan de Zaagmuldersweg. Het is zo'n nummer dat de hele dag in je kop kan blijven zitten als je hem eenmaal hebt gehoord.


In de eveneens prachtige videoclip die bij het nummer hoort zijn onder meer beelden verwerkt van de Europacup-wedstrijden die de club begin jaren tachtig speelde. "En sneeuwbeelden, die ik vorig jaar spontaan heb gefilmd," aldus Groenewold. Het nummer is half november 2005 op cd-single verschenen. Als bonus heeft men ook de sfeervolle videoclip op het schijfje gezet als cd-rom bonustrack. Dat is dus helemaal mooi meegenomen.

Meer informatie over Martin Groenewold en zijn muziek kun je vinden op www.martingroenewold.nl.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl