Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Open brief Martin Drent: steun BV Veendam! 30 april 2010
Martin Drent is een held. Een echte Groninger met een goed hart. Onlangs nog verwoordde hij in de VI de gevoelens van veel fanatieke FC Groningen-supporters omtrent de dubieuze overstap van Ron Jans en op dit moment doet hij er alles aan om zijn huidige club BV Veendam van de ondergang te redden. Zo roept hij in een open brief alle FC Groningen-supporters op om BV Veendam te steunen, zodat de Groningse derby niet verloren gaat...

De open brief van Martin Drent:

Beste FC Groningen Supporters!

Ik ben een echte Stadjer en de FC zit in mijn hart. Het is altijd prettig om te horen dat het goed gaat met mijn club. Zoals waarschijnlijk wel bekend is ben ik nu werkzaam bij de BV Veendam. We hebben het erg moeilijk en doen er alles aan om te overleven. Twee voetbalclubs in de provincie Groningen moet toch mogelijk zijn?

Ik roep alle FC-supporters op om de BV Veendam te steunen! Kijk op de website van BV Veendam (www.bvveendam.nl) waar we een unieke stoeltjesactie hebben en/of doneer geld op rekeningnummer 11.33.38.260 t.n.v. Stichting Beheer Gelden Reddingsplan BV Veendam!! Belangrijk om te weten is dat als we het nieuwe seizoen onverhoopt toch niet mochten redden, u uw geld gegarandeerd terugkrijgt!

Als echte Groninger zou het me echt pijn doen om nooit meer een FC Groningen BV Veendam mee te maken! Dus kom op, streel over je hart en steun de BV Veendam!

Alvast bedankt,
Martin Drent


Martin Drent, held

Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl