Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
De FC Grunn Ladies willen scoren! 9 maart 2010
Komende zondag, 14 maart 2010, vindt het vijfde Takje Toernooi plaats in de Sporthal Beijum. FC Groningen-supporters nemen het tegen elkaar op voor het goede doel: de Vereniging Spierziekten Nederland (VSN). Net als voorgaande jaren is FC Groningen bereid gevonden de zaalhuur op zich te nemen. In deze vijfde editie is er één bijzondere primeur: de vrouwelijke aanhang van FC Groningen gaat de strijd aan voor de titel.

Recent onderzoek (verschenen in de VI) wees uit dat FC Groningen qua vrouwelijk bezoek slechts een middenmoter is. Voetballend loopt er echter veel talent rond. Dit talent is nu gebundeld in een zaalvoetbalteam dat de strijd aan durft met geroutineerde teams als Groningen Fanatics, Supportersvereniging FC Groningen en het FCG Forum Team.

Voor elk doelpunt dat FC Grunn Ladies weet te scoren, keren de sponsoren van dit team - onder meer een deel van de selectie en staf van FC Groningen - een bedrag uit ten goede van de Vereniging Spierziekten Nederland. De acht enthousiaste FC Grunn Ladies worden gecoacht door Marieke Nijland.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl